Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ulaş'ın öldürülmesinin arkasından abla-enişte kavgası çıktı

Ulaş

ADANA'da, Ulaş Çelikten'i (22) 5 kurşunla öldüren Mehmet Şükrü Cirit (18) tutuklandı. Cirit'in dayısı M.T. (50) ile Çelikten'in ablası R.T.'nin (32) evli ve aralarının kötü olduğu, Mehmet Şükrü ve Ulaş'ın da taraf olarak tartışıp

ADANA'da, Ulas Çelikten'i (22) 5 kursunla öldüren Mehmet Sükrü Cirit (18) tutuklandi. Cirit'in dayisi M.T. (50) ile Çelikten'in ablasi R.T.'nin (32) evli ve aralarinin kötü oldugu, Mehmet Sükrü ve Ulas'in da taraf olarak tartisip küfürlestigi, aralarinda olusan husumet nedeniyle Cirit'in cinayeti isledigi ortaya çikti.

 

Olay, 25 Kasim gecesi, Çukurova ilçesi Karslilar Mahallesi Adnan Menderes Bulvari'nda meydana geldi. Ulas Çelikten, arkadaslariyla bir mekanda alkol alip, çikista enistesi M.T., onun yegeni Mehmet Sükrü Cirit ve onun arkadasi M.S. ile karsilasti. Aralari bozuk olan Çelikten ile Cirit, burada tartisti. Tartismanin büyüyüp, kavgaya dönüsmesiyle Cirit, tabancasini çekerek, otomobiline yönelen Çelikten'e pes pese ates ettikten sonra kaçti.

 

HASTANEYE BIRAKIP GITTI

M.T., kanlar içinde yigilan Ulas Çelikten'i kendi otomobiliyle Adana Sehir Egitim ve Arastirma Hastanesi'ne götürüp, acil servise biraktiktan sonra kaçti. Vücuduna 5 mermi isabet ettigi belirlenen Çelikten, doktorlarin tüm müdahalesine ragmen kurtarilamadi. Polis, cinayet süphelisi Mehmet Sükrü Cirit'i yakalamak için çalisma baslatti. Ekipler, ertesi gün, süpheliyi ve arkadasi M.S.'yi Ulubatli Hasan Mahallesi'nde yakaladi. Gözaltina alinan süpheliler, emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çikarilan süphelilerden M.S., adli kontrol sartiyla serbest birakildi, Mehmet Sükrü Cirit ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

ÇIFTIN KAVGASINDA TARAF OLMUSLAR

Öte yandan polisin arastirmasi sonucu Mehmet Sükrü Cirit'in dayisi M.T. ile Ulas Çelikten'in ablasi R.T.'nin evli ve aralarinin kötü oldugu, Mehmet Sükrü ve Ulas'in da taraf olarak olayla ilgili tartisip küfürlestigi, aralarinda olusan husumet nedeniyle Cirit'in cinayeti isledigi ortaya çikti.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı