Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yeliz Yeşilmen, Ali Uğur Akbaş ile boşandı...

Yeliz Yeşilmen, Ali Uğur Akbaş ile boşandı...

SESSİZ SEDASIZ BOŞANDILAR

SESSIZ SEDASIZ BOSANDILAR

Sarkici ve oyuncu Yeliz Yesilmen, 2010 yilinda is insani Ali Ugur Akbas ile nikah masasina oturdu. Bu evliliginden 2 çocuk dünyaya getiren Yesilmen, geçtigimiz subat ayinda esiyle sorunlar yasamis aglayarak çektigi videoyla isyan etmisti. Taze Magazin'in haberine göre, evliligindeki sorunlari çözemeyen Yesilmen, ayrilik karari aldi. Çift, pazartesi günü sessiz sedasiz bosandi. Konunun basina yansimamasi isteyen çift, bosanmalariyla ilgili de simdilik bir açiklama yapmadi.

 

'ÖZEL HAYATIMLA ILGILI SORU SORMAYIN'

Sosyal medya hesabini aktif sekilde kullanan ve her anini takipçileriyle paylasan Yeliz Yesilmen, özel hayatiyla ilgili gelen sorulari cevapsiz kalamadi. 'Mesajlarinizi okuyorum, çok tesekkür ederim. Özel hayatimla ilgili de çok soru geliyor ama lütfen özel hayatimla ilgili seyleri bir süre sormayin. Biz böyle lay lay lom sekilde gidelim' dedi.

 

'SONUMUN BERGEN GIBI OLMASINI ISTEMIYORUM'

Geçtigimiz subat ayinda esiyle büyük bir sorun yasayan Yeliz Yesilmen, Instagram hesabindan aglayarak bir video yayinlamis ve sonunun yüzüne kezzap atilan Bergen'e benzemesinden korktugunu söylemisti. Yesilmen videosunda su ifadeleri kullanmisti: 'Evet bugün agladim, iki saat agladim. Gözlerim yaniyor, sisti. Sonra kizim geldi makyaj yapti, yapmak zorunda oldugum reklamlarim var, ekmek param, ben para kazanmak zorundayim. Mecburum buna. Su an kimseye bir sey açiklamayacagim, ok yaydan çikmisti, durduruldu. Açiklamiyorum, açiklamayacagim; ben de zamani geldiginde dökerim. Kimle ilgili oldugunu, neyle oldugunu da söylemeyecegim. Bu konuyu kapatiyorum, kapatmak zorundayim çünkü ev halkinin hepsi üzüldü. Her zaman güçlü olmak zorundayiz. Biz Türk kadini var ya dünyada bir numarayiz.

Ama her seye sükreden acilarinin içinde mutlu olan bir kadinim. Hiçbir zaman, hiç kimsenin beni mutsuz etmesine izin vermeyecegim, aldigim aile terbiyesi, dini inançlarim, yüregim sayesinde yasiyorum. Çok güzel mesajlar yollamissiniz. Yakinimdakiler biliyor ne oldugunu, belki bir gün siz de ögrenirsiniz.O gün bugün degil. Bakalim zaman ne getirecek, bilmiyorum. Sadece son sözüm; iyi niyetimin daha fazla kullanilmasini artik istemiyorum. Çok büyük fedakarliklar yaptim, her konuda da yapiyorum ama sonumun Bergen gibi olmasini da istemiyorum.'



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli