Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yeni projeleri ve hedefleri konuştular!

Yeni projeleri ve hedefleri konuştular!

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HAMZA DAĞ BAŞKAN KOCAİSPİR’İ ZİYARET ETTİ

AK PARTI GENEL BASKAN YARDIMCISI HAMZA DAG BASKAN KOCAISPIR’I ZIYARET ETTI

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Izmir Milletvekili Hamza Dag, Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’i ziyaret etti.
Kardesini ebediyete ugurlayan AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Sükrü Erdinç’e taziye ziyaretinde bulunmak üzere Adana’ya gelen AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Tanitim ve Medya Baskani, Izmir Milletvekili Hamza Dag, beraberinde Genel Merkez Disiplin Kurulu Baskani ve Adiyaman Milletvekili Ahmet Aydin, Adana Milletvekili Tamer Dagli, Agri Milletvekili Ekrem Çelebi ve AK Parti Adana Il Baskani Mehmet Ay ile birlikte Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’i makaminda ziyaret etti.

Yüregir’in günden güne gelistigini belirten Hamza Dag, Yüregir'de AK Parti Belediyeciligi farki ile güzel çalismalar yapildigini ifade etti.
Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Kocaispir, “Genel Baskan Yardimcimiz, Tanitim ve Medya Baskanimiz Sayin Hamza Dag’i belediyemizde agirladik.Bugüne kadar yaptigimiz çalismalarimizi, projelerimizi ve hedeflerimizi konustuk. Rabbim çalismalarimizda bizlere güç kuvvet versin insallah. Genel Baskan Yardimcimizi ilçemizde misafir etmek bizleri ziyadesi ile memnun etmistir. Nazik ziyaretleri için tesekkür ediyorum.” dedi.
Baskan Kocaispir ziyaretin ardindan Dag, Aydin ve Çelebi’ye Yüregir Belediyesi Kültürevleri kursiyerlerinin hazirladigi el yapimi tesbihlerden hediye etti.



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli