Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Yeniden Refah Partisi Adana'da sahaya indi

Yeniden Refah Partisi Adana

Yeniden Refah Partisi Adana'da sahaya indi

Dönemin eski basbakanlarindan merhum Necmettin Erbakan’in oglu Fatih Erbakan tarafindan kurulan Yeniden Refah Partisi ülke genelinde oldugu gibi Adana’da çalismalarina devam ediyor. Yeniden Refah Partisi  Adana Il Baskan Yardimcisi Fethi Çiçek Ilçe Baskanliklari arasinda dayanismayi daha iyi hale getirmek amaciyla önceki gün bir hali saha futbol maçi organize etti.

SAHADA DOSTLUK VE KARDESLIK GALIP GELDI

Sular  Hali Sahasinda oynanan futbol karsilasmasi ise  heyecanli ve coskulu geçti. Hali saha futbol karsilasmasinda Adana Il baskan yardimcisi Feti Çiçek, Toplumsal Uyusturucu ile Mücadele Egitim Federasyonu Akdeniz Bölge Baskani ve ayni zamanda Yüregir Ilçe Siyasi Isler Baskani Serafettin Çakmak, Çukurova Ilçe Baskani Hakan Malgaf’in yer aldigi takimlar sahada yer aldi. Takim kaptanliklarini Adana Il baskan yardimcisi Feti Çiçek ve  Çukurova Ilçe Baskani Hakan Malgaf’in yaptigi karsilasmada ise her iki takimin futbolculari siyasette olduklari kadar futbolda da yeteneklerini ortaya koydu. Dostluk ve dayanismayi daha fazla arttirmak amaciyla organize edilen karsilasmada takimlar birbirine üstünlük kuramaz iken karsilasmada dostluk ve kardeslik  galip geldi.

SPORUN DOSTLUK VE KARDESLIK GÜCÜNÜ YÜREKLERE YANSITACAGIZ

Yeniden Refah Partisi  Adana Il Baskan Yardimcisi Fethi Çiçek,  Çukurova Ilçe Baskani Hakan Malgaf,  Yüregir Ilçe Siyasi Isler Baskani Serafettin Çakmak  basta olmak üzere sahada ter döken her iki takimin futbolcularini kutladi. Sporun dostluk ve kardeslik gücünü yüreklere yansitacaklarini ifade eden Fethi Çiçek,  Sporun dostluk baris ve kardeslik gücünü her daim örnek alarak sosyal aktivitelere daha fazla önem vereceklerini ifade etti.

“ HER TÜRLÜ DESTEG IMKANLARIMIZ ÖLÇÜSÜNDE VERECEGIZ”

Toplumsal Uyusturucu ile Mücadele Egitim Federasyonu Akdeniz Bölge Baskani ve ayni zamanda Yüregir Ilçe Siyasi Isler Baskani Serafettin Çakmak ise siyasette olduklari kadar sahada yeteneklerini ortaya koymaya çalismasindan dolayi Yeniden Refah Partisi  Adana Il Baskan Yardimcisi Fethi Çiçek’e hali saha organizasyonunu düzenledigi için çok tesekkür etti. Toplumsal Uyusturucu ile Mücadele Egitim Federasyonu olarak ileriki günlerde düzenlenmesi düsünülen her türlü etkinlikler konusunda gerekli destegi vermeye hazir olduklarini belirtti.



  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false