Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

YUNUS OTO KURTARMA VE VİNÇ SAHİBİ KARABAY TÜM ADANALILARIN BAYRAMINI KUTLADI

YUNUS OTO KURTARMA VE VİNÇ SAHİBİ KARABAY TÜM ADANALILARIN BAYRAMINI KUTLADI

Yunus Oto Kurtarma ve Vinç sahibi iş adamı Yusuf Can Karabay , birlik ve beraberliği gösterme imkanı veren bir Ramazan Bayramı´nı daha idrak etmenin engin mutluluğunu ve sevincini hep birlikte yaşadıklarını belirtti.

Yunus Oto Kurtarma ve Vinç sahibi is adami  Yusuf Can Karabay , birlik ve beraberligi gösterme imkani veren bir Ramazan Bayrami´ni daha idrak etmenin engin mutlulugunu ve sevincini hep birlikte yasadiklarini belirtti.

Onbir ayin sultani Ramazan ayinin manevi iklimini Bismil’de birlik, beraberlik, kardeslik ve dayanisma içerisinde yasadiklarini ifade eden Karabay, Adana halkimiz basta olmak üzere  tüm vatandaslarimizin ve Islam dünyasinin Ramazan Bayrami’ni kutladi. 
Isadami Yusuf Can Karabay “Bayramlar, insanlarin birbiriyle kaynastigi, birlik, paylasma ve hosgörünün güzel örneklerinin sergilendigi özel günlerdir. Ramazan Bayrami, milletçe sahip oldugumuz dostluk, kardeslik, sosyal dayanisma ve yardimlasma gibi ulvi duygularin yeniden canlandigi, halkimizi birbirine baglayan müstesna bir bayramdir.
 
Bayramlarin getirdigi baris, huzur ve kardeslik ortaminin degerini iyi bilmeliyiz. Özellikle bayram günlerinde, bugünlerin kazandirdigi aliskanlikla tüm hayatimizda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hosgörüyle yaklasmaliyiz. Bizleri bir arada tutan degerlerimize sahip çikmali, birlik ve beraberligimizi korumaliyiz. Bu vesileyle, Adana halki basta olmak üzere tüm Islam dünyasinin Ramazan Bayrami’ni kutluyor, bayramin ülkemize, dünyamiza ve tüm insanliga baris, kardeslik ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.
 
NOT:24 saat Adana halkina kesintisiz hizmet veren Yunus Oto Kurtarma ve Vinç olarak  görev yaptiklarinida hatirlatan Karabay, vatandaslarin kendilerine her zaman 0532 442 76 06- 0506 907 44 88 ve 0536 462 59 43 Nolu telefonlardan ulasabileceklerini ifade etti


  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı