Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yüreğir Belediyesi’nden Bir Hizmet Daha!

Yüreğir Belediyesi’nden Bir Hizmet Daha!

YAKLAŞIK 100 BİN KİŞİYE HİZMET VERECEK

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, ilçede yaklasik 100 bin kisiye hizmet verecek dis hastanesi için kollari sivadi. Yüregir Karsiyaka Dis Hastanesi Yamaçli Ek Hizmet Binasi’nin yapimi için dügmeye basildi. Yüregir Belediyesi ile Adana Il Saglik Müdürlügü arasinda imzalanan protokol kapsaminda Yamaçli Mahallesi Saglik Ocagi’nin 2. kati dis hastanesine dönüstürülüyor.

Yamaçli Mahallesi Abdulaziz Coskuntuncel Aile Sagligi Merkezi’nin 2. katinin dis hastanesine dönüstürülmesi için hazirlanan protokol Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ve Adana Il Saglik Müdürü Dr. Halil Nacar tarafindan imzalandi. Bölgede ciddi bir eksikligi giderecek, Yamaçli mahallesinin yani sira Cumhuriyet, Anadolu, Seyhan ve çevre mahallelerle birlikte yaklasik 100 bin kisiye dis sagligi alaninda hizmet verecek olan dis hastanesinin 6 ay gibi kisa bir sürede tamamlanmasi hedefleniyor.

Protokolün hayirli olmasini dileyen Baskan Kocaispir, “Yamaçli mahallemizde bulunan mevcut saglik ocagimizin 2. katini modern bir dis hastanesine dönüstürüyoruz. Mahalle sakinlerimiz ve çevre mahallelerimiz için önemli bir eksikligi gidermis olacagiz. Yaklasik 100 bin vatandasimiza hitap edecek hastanemizde dis sagligi alaninda tüm tedavi imkanlari bulunacak. Simdiden hayirli ugurlu olsun.” dedi.

Baskan Kocaispir’e tesekkür eden Adana Il Saglik Müdürü Dr. Halil Nacar ise, “Bugün Yüregir Belediye Baskanimiz Fatih Mehmet Kocaispir ile Yüregir Belediyesi tarafindan yapilip müdürlügümüze teslim edilecek Yüregir Karsiyaka Dis Hastanesi Yamaçli Ek Hizmet Binasi protokolünü imzaladik. Destekleri için tesekkür ediyoruz.” açiklamasi yapti.

 



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false