Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Yüreğir’de ‘Girişimcilik Kursu’ 15 Mart’ta Başlıyor

Yüreğir’de ‘Girişimcilik Kursu’ 15 Mart’ta Başlıyor

Yüreğir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi’nde girişimci adaylarına yönelik ilk ders 15 Mart’ta başlıyor.

Yüregir Belediyesi Sosyal Girisimcilik Merkezi’nde girisimci adaylarina yönelik ilk ders 15 Mart’ta basliyor.

Yüregir Belediyesi’nin projelendirdigi, Sanayi ve Teknoloji Bakanligi tarafindan yürütülen Sosyal Gelismeyi Destekleme Programi (SOGEP) kapsaminda destek alma hakki kazanarak hayata geçirilen ‘Yüregir Sosyal Girisimcilik Merkezi’ 15 Mart’ta girisimci adaylarina kapilarini açiyor.

 

ÜCRETSIZ OLACAK

Yüregir Belediyesi Kültür Merkezi içerisinde faaliyet göstermeye baslayan Yüregir Sosyal Girisimcilik Merkezi ilçede dezavantajli durumdaki gençlere ve kadinlara yönelik sosyal girisimcilik odakli egitim, üretim, satis ve danismanlik hizmetleri verecek.
Mutfak, tekstil, seramik üretim ve tasarim atölyelerinin yer aldigi merkezde gençlere ve kadinlara sosyal girisim ve sosyal girisimcilik davranisi konularinda egitimler verilerek, is piyasasinda ihtiyaç duyacaklari sosyal girisimcilik becerilerini kazanmalari saglanacak.
15 Mart’ta ders basi yapacak girisimci adaylari için basvurular devam ediyor. ‘Sosyal Girisimcilik’ egitimlerine, bölgesinde tespit ettigi bir ihtiyaci girisime çevirmek isteyen tüm vatandaslar ücretsiz katilabilecekler.
Kurslara katilan girisimci adaylarina atölyelerde verilecek egitimler sonrasinda mentörlük destegi de sunulacak.

 



  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı