|
||
Yüreğir kültürevlerinin kapısı herkese açık... | ||
7’DEN 70’E EĞİTİM, HOBİ VE MESLEK KURSLARI DEVAM EDİYOR | ||
Siyaset Haberi | ||
![]() |
||
Yüreğir Belediyesi kültürevlerinde her yaşa yönelik ücretsiz kurslar yılın 12 ayı devam ediyor. Her biri okul niteliğinde olan kültürevlerinden 7’den 70’e her yaştan insan faydalanıyor. Eğitim-öğretim döneminde ücretsiz olarak verilen ders takviye kursları ile birçok öğrencinin çok güzel okullara yerleşmesine katkı sağlayan kültürevleri, yetişkinlere yönelik düzenlenen hobi ve meslek kursları ile ilgi görüyor. 90 ayrı branşta 800’e yakın kurs verilen kültürevlerinden yılda yaklaşık 30 bin insan faydalanıyor.
Özellikle Yüreğirli çocukları ve gençleri sokağın olumsuz koşullarından uzak tutmayı hedeflediklerini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, herkesi kültürevlerindeki ücretsiz kurslara davet etti. |
||
|
||
Etiketler: Yüreğir, kültürevlerinin, kapısı, herkese, açık..., |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.