Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

- SANKO ÜNİVERSİTESİ NİZİP’TE KARİYER GÜNÜ DÜZENLİYOR

- SANKO ÜNİVERSİTESİ NİZİP’TE KARİYER GÜNÜ DÜZENLİYOR

SANKO Üniversitesi akademisyenleri “Hedeflerinize Ulaşmak Elinizde III” konulu kariyer günü kapsamında yarın Nizip’te eğitimciler ve öğrencilerle bir araya gelecek.

 

- SANKO ÜNIVERSITESI NIZIP’TE KARIYER GÜNÜ DÜZENLIYOR

 

 

SANKO Üniversitesi Tip Fakültesi Tibbi Farmakoloji Ana Bilim Dali’ndan Doç. Dr. Necla Benlier, Saglik Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden Dr. Ögr. Üyesi Funda Esin Fakili, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden Ögr. Gör. Hakan Polat, Hemsirelik Bölümü’nden Ögr. Gör. Mustafa Kavak ile Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan Dr. Ögr. Üyesi Ahmet Aykut Akyilmaz bölüm tanitimlari yaparak, mesleki bilgiler paylasacak.

Kariyer günü 2 Mart 2022 tarihinde saat 10.00’da Ismont Halil Meziyet Bildirici Ortaokulu Konferans Salonu’nda düzenlenecek.

 

SANKO ÜNIVERSITESI

2013 yilinda kurulan SANKO Üniversitesi’nde Tip Fakültesi ve Saglik Bilimleri Fakültesi Hemsirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Lisansüstü Egitim Enstitüsü’nde Biyoistatistik alaninda doktora, Moleküler Tip, Hemsirelik, Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ile Tibbi Mikrobiyoloji alanlarinda tezli yüksek lisans, Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda ise Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Ilk ve Acil Yardim ile Tibbi Görüntüleme Teknikleri Bölümlerinde egitim veriliyor. Ayrica Tip Fakültesi, 10 ana bilim dalinda Tipta Uzmanlik Egitimi verme konusunda yetkilendirildi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli