Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

-SANKO OKULLARI YILDIZ KIZ VE ERKEK TENİS TAKIMI BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU

-SANKO OKULLARI YILDIZ KIZ VE ERKEK TENİS TAKIMI BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU

-KORT TENİSİ BÖLGE YARIŞMASI BİRİNCİLİĞİ

 

-KORT TENISI BÖLGE YARISMASI BIRINCILIGI

 

SANKO Okullari Yildiz Kiz Tenis Takimi ve Yildiz Erkek Tenis Takimi, Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan düzenlenen Kort Tenisi Bölge Yarismasinda bölge birincisi oldu.

 

Adiyaman Gençlik Spor Kompleksinde 18-21 Nisan tarihleri arasinda düzenlenen bölge finalinde, Samet Yigit Çupurbas, Erdem Horuz ve Halil Mert Demir’den olusan SANKO Okullari Yildiz Erkek Tenis Takimi; Diyarbakir Özel TED Ortaokulu, Sirnak Sehit Ömer Halis Ortaokulu ve Sanliurfa Sehit Ahmet Günay Ortaokulu ile oynadigi maçlari yenilgisiz kazanarak bölge birincisi olmayi basardi.

 

Doga Arslan, Simge Köybasi ve Eylül Kurt’tan olusan SANKO Okullari Yildiz Kiz Tenis Takimi da bölge finallerinde, Bitlis Sadettin Aka Ortaokulu ve Van TOGB Ortaokulu ile oynadigi maçlari yenilgisiz olarak kazanarak bölge birinciligi elde etti.

 

SANKO Okullari Genel Müdürü Firat Mümtaz Asyali, ögrencilerinin Adiyaman’dan iki bölge birinciligi ile dönmelerinin gururunu yasadiklarini belirterek, ögrencilerini ve ögretmenlerini kutladi.

 

Asyali, 10-14 Haziran tarihleri arasinda Afyonkarahisar’da düzenlenecek Türkiye Finallerinde okullarini, Gaziantep’i ve bölgeyi temsil edecek olan Yildiz Kiz ve Erkek Tenis Takimina basarilar diledi



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı