Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

2 kadın girdikleri evin kasasından 4 bin dolar ve 250 gram altın çaldı

2 kadın girdikleri evin kasasından 4 bin dolar ve 250 gram altın çaldı

Edinilen bilgilere göre, Emek Mahallesi'nde 2 kadın, dış demir kapısında ve iç çelik kapıda herhangi bir zorlama olmadan girdikleri evdeki 4 bin dolar ve 250 gram ziynet eşyasını alıp kaçtı.

Adana'nin Ceyhan ilçesinde 2 kadin, girdikleri evin kasasindan 4 bin dolar ve 250 gram altini çalarak kayiplara karisti.

 

Edinilen bilgilere göre,  Emek Mahallesi'nde 2 kadin, dis demir kapisinda ve iç çelik kapida herhangi bir zorlama olmadan girdikleri evdeki 4 bin dolar ve 250 gram ziynet esyasini alip kaçti.

Ev sahibi Ilhan Aydemir, evin herhangi bir yerinde arama yapmadan kasanin anahtarinin bulundugu odaya girip, anahtari bulup yatak odasindaki kasaya yönelen kadin hirsizlarin kasayi bosaltarak hizlica kaçtiklarini anlatti. Aydemir, 'Gündüz saat 2 civarinda esim ve annem bir hasta ziyaretine gidiyorlar ve kamera kayitlarindan baktigimiz kadariyla 15 dakika sonrasinda 2 bayan eve giriyor. Her iki dis kapiyi ve çelik kapiyi açiyorlar. Daha sonra kasanin bulundugu odaya dogru yönelip kasanin anahtarini da bulup kasayi açiyorlar. Kasanin içerisinde yaklasik 4 bin dolar ve yaklasik 200, 250 gram kadar altin, çünkü içerisinde yüzük, küpe, kolyeler vardi. Simdi net gramajini söyleyemiyorum ama 200-250 gram arasinda altin vardi. Hepsini alip kaçiyorlar. Bir süre kamera kayitlarinda da görünüyor. 13 dakika sürüyor. Saat 4'e dogru esim ve annem eve geldiginde kasanin açik oldugunu görüce beni aradilar. Acaba sen mi eve geldin diye. Olaydan bir haberim olmadigini, kasaya, hiçbir yere dokunmamalarini ve direkt emniyet birimlerine haber verecegimi söyledim. Ben o sirada Adana'daydim. Yolda gelirken emniyet birimlerini aradim, bilgilendirdim. Eve vardigimda emniyet mensuplari da evime gelip olay yerinde incelemeler yaptilar. Sagolsun emniyet yetkilileri çok alakadar oldular, kendileri çevredeki güvenlik kameralarini inceleyip, görüntü topladilar. Kasadan parmak izlerini de aldilar. Bütün birikimimiz gitti, yaklasik 300, 350 bin lira arasinda bir paramiz çalindi. Yillardir biriktirmis oldugumuz bütün birikimimizi aldilar' dedi.

Emniyet birimlerine güvendiklerini belirten Aydemir, 'Insallah kisa zamanda bulunur, insallah baska kimsenin basina böyle bir olay gelmez. Kapida hiçbir zorlama yok, nasil açtiklarina ben de hayret ediyorum. Ne dis kapida, ne iç çelik kapida herhangi bir zorlanma yok. Sadece kasanin anahtarinin sakli oldugu odada biraz daginiklik vardi, anahtari bulup yatak odasindaki kasaya yönelip kasanin içerisindeki dolarlari ve ziynet esyalarini alip baska hiçbir yere dokunmamislar. Kasanin içerisinde baska seyler de vardi ama sadece döviz ve altinlari alip gitmisler. Yani diger hiçbir seye dokunup dagitma söz konusu bile degil. Her kimse direkt nokta atisi yapmislar. Kimsenin günahini alamam, süphelendigim hiç kimse yok. Hepimiz merak ve endise içerisindeyiz' diye konus



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı