Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

25 yıllık özleme son verelim!

25 yıllık özleme son verelim!

25 yıllık özleme son verelim!

Seyhan Belediye Baskani Akif  Kemal Akay  22 Temmuz Çarsamba günü (Yarin) Süper Lige yükselme play-off  ilk maçinda deplasmanda Bursaspor ile karsilasacak olan Adana Demirspor’a basari dileginde bulunarak, “ Demirsporumuza güveniyoruz” dedi.

ADANASPOR’A ÜZÜLDÜK, DEMIRSPORUMUZA SEVINELIM

Birinci Lige veda eden Adanaspor’a üzüldüklerini belirten Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, konusmasini söyle tamamladi;

 “Adana futbol cenneti.. Bu nedenle Adana’nin mutlaka süper ligde temsil edilmesi gerekiyor. Kentimizin iki güzide takimindan birisinin küme düsmesi bizleri derinden üzmüstür.  Adanasporumuz yeniden hak ettigi noktaya gelecektir.  Süper Lige dogrudan yükselme firsatini, çok sansiz bir sekilde kaybeden Demirsporumuzun play-off’ta basarili neticelerin altina imza atarak 25 yillik özleme son verecegini umut ediyoruz.  Çarsamba ve Pazar günü oynanacak olan Bursaspor karsilasmalarini kazanarak hedefe gidilen yolda önemli engeli asip adimizi finale yazdiracagimiz kanisindayiz. Yönetimimize, teknik heyet ve futbolcularimiza basarilar diliyorum”



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli