Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

4 metre tarla kavgası kanlı bitti

4 metre tarla kavgası kanlı bitti

4 metre tarla kavgası kanlı bitti

Adana'da iki tarla komsusu arasinda 4 metrelik tarla yüzünden çikan kavgada bir kisi öldürüldü. Olaydan sonra yakalanan zanli, tutuklandi.

Edinilen bilgiye göre olay, 6 Kasim günü saat 17.30 siralarinda Yüregir Ilçesi Köklüce Mahallesinde meydana geldi. Iddiaya göre, Sabah S. (63) Zeki Bahçe'nin (76) tarlasinin hemen yanindan tarla satin aldi. Ancak Sabah S. aldigi tarlayi bir süre sonra ölçtügünde Zeki Bahçe'nin tarlasindan 4 metre aldigini ileri sürdü.

Sabah S. bu tespitin ardindan Zeki Bahçe ile konustu ancak o da tarlaya bakla ektigini söyleyerek 25 bin lira istedi. Ancak Sabah S. parayi vermeyince aralarinda kavga çikti. Kavga büyüyünce Sabah S. tabancasini çikartip Zeki ve oglu Mustafa Bahçe'yi (28) vurdu. Zeki Bahçe, kaldirildigi Çukurova Üniversitesi Tip Fakültesi Balcali Hastanesi'nde hayatini kaybederken oglu da tedavi altina alindi.

Olay üzerine harekete geçen Adana Emniyet Müdürü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri zanliyi kisa sürede yakaladi. Zanli, emniyetteki sorgusunun ardindan adliyeye sevk edildi. Zanli çikarildigi nöbetçi sulh ceza hakimligi tarafindan tutuklandi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli