Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

BAŞKAN AKIN; TEMİZLİKTE ADANA BÜYÜKŞEHİR SINIFTA KALDI

 BAŞKAN AKIN; TEMİZLİKTE ADANA BÜYÜKŞEHİR SINIFTA KALDI

BAŞKAN AKIN; TEMİZLİKTE ADANA BÜYÜKŞEHİR SINIFTA KALDI

 BASKAN AKIN; TEMIZLIKTE ADANA BÜYÜKSEHIR SINIFTA KALDI

 Kisa adi ASED olan Adana Sevdalilari Dernegi Baskani Tahir Akin, Çin'in Wuhan sehrinde ortaya çikan ve dünyaya yayilan Covid-19 (corona virüs) nedeniyle Vatandaslarimizin hayatini kaybettigi su günlerde Adana’nin pislikten geçilmedigi konusunda Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’i sert bir dille elestirdi.

 

 

Adana’nin  hizmet yönünden özellikle temizlik bakimindan “sinifta kaldigini” ileri süren Akin, Adana’nin bazi semtlerinde , vatandaslarin tam anlamiyla yerine getirilmeyen temizlik hizmetlerine tepki gösterdigini ifade ederek Zeydan Baskan bir yildir sadece reklamini yapiyor.Adana’ya hiçbir hizmeti yapamayan Baskan Karalar sadece küçük Emrah misali çareyi sadece aglamakla buluyor dedi.

 

ASED Baskani Akin, sokaklarin, çocuk ve oyun parklarinin çöp ve evsel atiklarla dolu oldugunu ifade ederek Adana, Türkiye’nin en büyük illeri basinda geliyor. temizlik hizmetlerinin tam anlamiyla yerine getirilmemesi bizleri üzüyor. bu tablo, kent halkina yakismiyor” diye konustu.

ASED Baskani Tahir Akin, Adana’nin  bu haliyle temizlik hizmetleri konusunda sinifta kaldigini iddia ederek, “Bu parklarda sokaklarda  gelecegimizin teminati çocuklarimiz oyun oynuyor, egleniyorlar.  Hele ki Dünya Corona Virüsü bir mikropla ugrasirken  Adana’nin yeterince hizmet yapamamasi hem çocuklarin hemde büyüklerin hayatini tehlikeye sokuyor.Adana Zeydan Baskandan hizmet bekliyor. Açiklamasinda  bulundu

 



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı