Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

BAŞKAN ULUDAĞ, ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

 BAŞKAN ULUDAĞ, ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

BAŞKAN ULUDAĞ, ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

 BASKAN ULUDAG, ÇALISAN GAZETECILER GÜNÜNÜ KUTLADI

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü nedeniyle yayimladigi mesajinda, gazetecilerin gününü kutlayarak, “Güçlü demokratik bir toplum için gazetecilerin rahatça görevlerini yapmalari, çalismalarini sürdürebilmeleri bir gerekliliktir. ”dedi.

Baskan Bilal Uludag, mesai saati gözetmeksizin çalisarak günlük olaylari ve gelismeleri takip eden çalisan gazetecilerin, kamuoyunu bilgilendirmede önemli bir görevi yerine getirdigini ifade ederek, mesajinda su görüslere yer verdi:

 “Son derce dinamik bir meslek olan gazetecilik, haberleri en dogru sekliyle kamuoyuyla paylasma misyonu da tasimaktadir. Bunun yani sira gazeteciler, düsünceleri ve yorumlariyla demokrasinin güçlenmesine de katki sunmaktadirlar. Çagdas ve demokratik bir toplumun vazgeçilmez unsurlarindan biri olan basinin ülkemizin demokratik gelisimine önemli katkilar sagladigi görülmektedir.

Büyük özveri ve fedakârlik ile çalisan gazeteciler, toplumun genel talep ve görüslerini kamuoyuna aktarmak adina önemli bir islev üstlenmektedir. Ayni zamanda ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelismesi ve kalkinmasina da önemli katkilar saglamaktadir. Yaptiklari görev geregi bir anlamda kamu hizmeti ifa eden degerli basin çalisanlarimizin ve ailelerinin 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Ayrica ebediyete intikal eden basin çalisanlarini da rahmetle aniyor, tüm yazili ve görsel basinda çalisanlara sevgi ve saygilarimi sunuyorum.”

 



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli