Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

SEYHAN SOL SAHİL SULAMA BİRİLİĞİ BAŞKANI ATAR’IN AKIL SAĞLIĞI İLE OYNADIK

 SEYHAN SOL SAHİL SULAMA BİRİLİĞİ BAŞKANI ATAR’IN  AKIL SAĞLIĞI İLE OYNADIK

AK PARTİ ADANA MİLLETVEKİLİ DOĞRU AÇIKLAMA YAPAMADI ATAR’IN VURGUNCULUĞUNA ÇANAK MI TUYOR?

 

 

 

Göreve geldiği günden buyana çiftçilere kan kusturan Kurumu zarara uğratan sahte evraklar düzenleyerek servetine servet kattığı iddia edilen Seyhan Sol sahil Sulama Birliği Başkanı görevden alınacağını bildiğinden dolayı  gider ayak Birliğin altına dinamit yerleştirircesine ‘’bana yar olmayan kimseye yar olmasın ‘’ mantığı ile kendi yaptığı usulsüz işleri  kuruma şikayet dilekçesi verdiği ileri sürüldü Kendi beceriksizliği ve usulsüzlüklerini  kabul edercesine  böyle bir hamle akıl sağlığının tartışılır hale getiren Atar hakkında DSİ Adana 6. Bölge Müdürlüğü  olarak acilen görevden alınmadan önce bu başkan hakkında tam teşekküllü Ekrem Tok ruh ve sinir Hastalıkları Hastanesinden akıl sağlı yerinde olup olmadığı konusunda bir rapor alınması gerekiyor.

Evrakta sahtecilik yaptığı ileri sürülen başkan Atar’ın  haberi yayınladıktan sonra kendisini Kuruma  şikayet ettiği iddia edilerek, DSİ Yönetiminin biran önce bu konuya el atması gerekiyor.

 AK PARTİ ADANA MİLLETVEKİLİ DOĞRU AÇIKLAMA YAPAMADI ATAR’IN VURGUNCULUĞUNA ÇANAK TUTTU

 

ATAR’I AKP’Lİ VEKİL ABDULLAH DOĞRU’MU? KORUYOR’’ adı altında birkaç gün önce yaptığımız habere Kamu oyuna açıklama yapması için çağrı yaptığımız AK parti  Adana Milletvekili  Abdullah Doğru sessizliğini korumaya devam ediyor. Devleti soyan Kurumu Kamuoyu önünde küçük düşüren Atar’a  Milletin oylarıyla T.B.M.M’ye vekil olarak giden Sayın Doğru’nun neden sahip çıktığı konusunda kafalarda soru  işareti bıraktı.

Devamı gelecek 

 



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı