Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YETKİLİLERİNDEN CEVAP GEÇİKMEDİ

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YETKİLİLERİNDEN CEVAP GEÇİKMEDİ

BU AYIP ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE YETER başlıklı haberimize Adana Büyükşehir Belediyesine bağlı Kapalı spor salonu yetkililerinden cevap geldi.

ADANA BÜYÜKSEHIR BELEDIYESI YETKILILERINDEN CEVAP GEÇIKMEDI

 

BU AYIP ADANA BÜYÜKSEHIR BELEDIYESI'NE YETER baslikli haberimize Adana Büyüksehir Belediyesine bagli Kapali spor salonu yetkililerinden cevap geldi.

 

Adana eski Büyüksehir Belediye baskani Hüseyin Sözlü tarafindan Spor kenti olarak taninan ve  2020 yilinda Adana'ya kazandirdigi Kapali Spor salonu ile yaptigimiz haberle ilgili gazetemizi telefonla arayarak açiklamada bulunan yetkililer.Seyyar basketbol potalarinin cam olmadigi  elastik oldugunu belirterek ,hiçbir zararinin olmadigini vurguladilar. Ayrica zarar gören Seyyar Potanin sorumlular tarafindan depoya kaldirildigi oturaklarinin ise saglam oldugu yer alan açiklamada  Spor Kenti olan Adana’da gençlerimizin gelecegi ve sagligi için ellerinden gelen gayreti gösterdikleri ifade edildi. Haberde konusu geçen seyyar Potalarin cam degil elastik olan bir maddeden yapildigi bununda tehlike arz eden bir durum olmadigini ifade ettiler.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli