Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Adana’da MHP fırtınası!..

Adana’da MHP fırtınası!..

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla yurt genelinde başlatılan ve Ramazan ayı münasebetiyle ara verilen “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları”na Adana’da Karaisalı ve Aladağ Teşkilatların

 

MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci “Hedef 2023-Lider Ülke Türkiye’ diyerek omuz omuza yürüyoruz. Adana'mizin ortak akli, hemsehrilerimizin feraseti, ikinci kez yol kazasina izin vermeyecektir. Allah’in izni, kiymetli vatandaslarimizin teveccühleriyle partimizin, Cumhur Ittifaki’nin bayragini göndere çekecegiz.

 

Adana’da MHP firtinasi!..

 

Adana’da MHP heyecani!..

 

 “Adana'da bayragimizi göndere çekecegiz”

 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin talimatlariyla yurt genelinde baslatilan ve Ramazan ayi münasebetiyle ara verilen “Adim Adim 2023, Ilçe Ilçe Anlatma ve Aydinlatma Toplantilari”na Adana’da devam ediliyor. Sahalarda firtina gibi esen MHP, Adana’da parti tabaninda heyecan ve coskuyu artirirken, halkta büyük teveccüh görüyor.

Ilk toplanti Karaisali’da…

Bu kapsamda ilk toplanti MHP Adana Il Baskanligi’nin koordinasyonunda, MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varli’nin divan baskanliginda  Aladag-Karaisali Teskilatlarinin ev sahipliginde Karaisali’da gerçeklestirildi.

Bölücü, yikici muhalefeti anlattilar…

Yogun bir katilimin oldugu toplantida MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci, MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varli, MYK Üyesi Ankara Milletvekili Nevin Tasliçay, Adana Milletvekili Ayse Sibel Ersoy, MYK Üyesi Ugur Öztürk ülke gündemini degerlendirdiler, gayri milli muhalefetin izledigi küresel emperyalizme hizmet eden, kaosa üreten, yikici, bölücü terör örgütlerine arka çikan politikalarini anlattilar.

AVCI: Omuz omuza yürüyoruz

Adana’da iddiali olduklarini belirten MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci “Teskilatlarimizla, milletvekillerimizle, MYK üyelerimizle, kadin teskilatlarimizla, belediye baskanlarimiz, meclis üyelerimizle ve tüm kadrolarimizla sahada en fazla yer alan, en çok çalisan, halk ile en fazla iç içe olan partiyiz. ‘Hedef 2023-Lider Ülke Türkiye’ diyerek omuz omuza yürüyoruz. Adana'mizin ortak akli, hemsehrilerimizin feraseti, ikinci kez yol kazasina izin vermeyecektir. Allah’in izni, kiymetli vatandaslarimizin teveccühleriyle partimizin, Cumhur Ittifaki’nin bayragini göndere çekecegiz.” diye konustu. 

Ilçe baskanlari çalismalari anlattilar

MHP Karaisali Ilçe Baskani Sezai Yilmaz, Aladag Ilçe Baskani Bayram Kabak da teskilat çalismalarini anlatarak, bir yil sonra yapilacak olan seçimlere en güçlü sekilde hazirlandiklarini bildirdiler. Toplantilarda MHP Genel Baskan Basdanismani Hüseyin Sözlü, Karaisali Belediye Baskani Saadettin Aslan, Adana Ülkü Ocaklari Baskani Cem Tutsoy da yer aldilar. MHP heyeti Karaisali Kaymakami Mert Kumcu’ya ve Karaisali Belediye Baskani Saadettin Aslan’a da ziyarette bulundular. 



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı