Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

ADANA DA REMZİ OĞUZ YILMAZ SEVGİSİ TOROSLARI AŞTI

ADANA DA REMZİ OĞUZ YILMAZ SEVGİSİ TOROSLARI AŞTI

Adana İl Özel İdaresi eski Genel Sekreteri iken bir çok başarılı hizmetlerde imzası olan Bolu vali yardımcısı Remzi Oğuz Yılmaz, memleketi Adana’da Millevetvekili adayı olmaya hazırlanıyor.

Adana İl Özel İdaresi eski  Genel Sekreteri  iken bir çok başarılı hizmetlerde imzası olan  Bolu vali yardımcısı Remzi Oğuz Yılmaz, memleketi Adana’da Millevetvekili adayı olmaya hazırlanıyor.

Adana’da bir çok başarılı hizmetlerde imzası bulunan Adana İl Özel İdaresi eski  Genel Sekreteri  olan  Bolu vali yardımcısı Remzi Oğuz Yılmazı Adana halkı artık mecliste görmek istiyor.Herkesin duasını alan, Adana’nın kalkınması yönünde elini taşın altına sokan sayın Yılmaz’ın Adana’ya kazandırdıkları hizmetleri unutmayan Adana halkı siyasi parti gözetmemeksizin Bolu vali yardımcısı Remzi Oğuz Yılmaz’ı mecliste görmek istiyorlar. Adana’nın sevilen sayılan siyasetçilerinden Remzi Oğuz Yılmaz’ın 2023 Genel seçimlerinde  Hangi Partiden Aday olacağı merakla beklenirken, Yavuz medya grubu olarak sayın Remzi Oğuz Yılmaz’ı Adana’lıların sesini mecliste duyurması konusunda Desteğimizi kendisinse sonuna kadar vereceğimizi bildiriyor. Kendisinin Bir Adanalı olarak mecliste görmek istiyoruz

 



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı