Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

ADANA SAĞLIK SEN ŞUBE BAŞKANLI İÇİN KADİR DEMİRCİ, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ADANA SAĞLIK SEN ŞUBE BAŞKANLI İÇİN KADİR DEMİRCİ, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ocak ayında yapılması planlanan Sağlık Sen Adana Şube Başkanlığı için Kamuoyuna resmen adaylığını duyuran Kadir Demirci, basın toplantısında gövde gösterisi yaptı.

 

ADANA SAGLIK SEN SUBE BASKANLI IÇIN KADIR DEMIRCI, ADAYLIGINI AÇIKLADI

Ocak ayinda yapilmasi planlanan Saglik Sen Adana Sube Baskanligi için Kamuoyuna resmen adayligini duyuran Kadir Demirci, basin toplantisinda gövde gösterisi yapti.

Evliya Çelebi Uygulama Oteli toplanti salonunda yapilan basin açiklamasinda Kadir Demirci’ye destek veren saglik çalisanlari, salonu doldurdular.

Mevcut Baskan Bekir Nennioglu’nun karsisindaki güçlü isimlerden birisi olan Baskan adayi Kadir Demirci, yaptigi açiklamada mevcut Adana Saglik Sen Yönetiminin 4 yillik görev süresi artik dolmak üzeri oldugunu hatirlatarak. Yakin zamanda delege seçimleri baslayacak olup yeni Baskan ve yönetim kurulunun belirlenecegi seçim süreci dogal olarak basladigini duyurdu.

BIZIM DAVAMIZDA YOLUMUZDA BELLIDIR

Bugün burada bizleri bir araya getiren menfaatlerimiz degil; Ilkelerimizdir. Hedeflerimiz basit degil; Ideallerimiz sinirsizdir. Unutmayalim ki sonsuz ve sinirsiz bir baskanlik anlayisi yoktur. Herkes geçicidir ve herkes er veya geç üyelerimize ve kamuoyuna en nihayetinde Allah’a hesap verecektir diyen Demirci,Hepimiz bir degisim ve yenilik beklentisinin farkindayiz. Kimseyle bir sorun bir problem yasayalim derdinde degiliz. Daha iyisini nasil yapabilirizin pesindeyiz. Sonuç ne olursa olsun davamiz ve yolumuz bellidir dedi.

 Baskan Demirci, açiklamalarini su cümlelerle sürdürdü,;Saglik-Sen’ imizin her bir üyesiyle bir bütün oldugumuzu daha aktif bir temsilci agi ile aidiyet duygusunun ne demek oldugunu, nasil daha adil ve kimseyi kandirmayan, tüm üyelerine sahip çikan asla ve asla ihanet etmeyen yönetim anlayisinda oldugumuzu, geçmisi unutmadan gelecege bakabilen, saygi, sevgi dostluk ve kardeslik içinde genç ve dinamik bir ekiple istisareli bir yönetim anlayisiyla sendikamizi daha ileri tasimak ve projelerimizi hayata geçirmek adina örnek bir sendika olmak amaciyla buradayiz.

Bu vesile ile 2006 yilindan itibaren üyesi oldugum Saglik-Sen Adana Subesi Baskanligina aday oldugumu, Adana kamuoyuna ve özellikle Saglik-Sen’ imizin siz degerli üyelerine ilan ediyorum açiklamasinda bulunurken Görev sürem boyunca hesap verilebilirlik noktasinda saydam olacagimi, Saglik çalisanlarinin özlük haklarinin iyilestirilmesi noktasinda sonuna kadar mücadele edecegimi, daha refah ve daha uygun çalisma sartlarinin saglanmasi için elimden geleni yapacagimi belirtmek isterim diye konustu.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli