Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Adana Sağlık Sen e ÜYE OLMA BEDELİ 368 tl.

Adana Sağlık Sen e ÜYE OLMA BEDELİ 368 tl.

Birkaç ay sonra kongreye gidecek olan Memur Sen’e bağlı Adana Sağlık Sen Şube Başkanlığında çok garip işler oluyor.

Adana Saglik Sen e ÜYE OLMA BEDELI 368 tl.

Birkaç ay sonra kongreye gidecek olan Memur Sen’e bagli Adana Saglik Sen Sube Baskanliginda çok garip isler oluyor.

Mevcut Baskan Bekir Nennioglu’nun Sendikal çalismalarindan memnun olmayan saglik sektöründe görevli Memurlarin  Degisim Dönüsüm basladi sloganiyla  kongrede Nennioglu’nun karsisina çikacak olan eski sube Baskani Recep Kurum’u destekleme karari aldiklari belirtilirken  bazi memurlarin  Sendikada ücretsiz üyelikleri kabul edilmedigi nden dolayi  Noter kanaliyla 368 Tl ücret karsiliginda Sendika üyeliklerinin yapildigi ileri sürüldü.

112’de görevli proje adayi olarak bilinen baskan adayina yakin memurlarin üyeliklerini sorunsuz sekilde yapildigi iddia edilen açiklamada  Adana Sube Baskani Bekir Nennioglu’na sosyal medya çig gibi tepkiler yagiyor.

Saglik Sen üyeleri Genel Merkez’e sosyal medya üzerinden çagrida bulunarak’ Genel Merkez Üyelere yapilan bu zulme ne zamana kadar sessiz kalacak. Mesru olmayan Sube baskani Bekir Nennioglu Üyeler elbet size sandikta bu zulmün hesabini soracaktir.Üyelerin cebinden çikan 368 tl  çocugunun nafakasi .Yaziklar olsun size. SENDIKAYI GETIRDIGINIZ DURUMA BAKIN paylasiminda bulundular



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu