Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

ADANA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI TUTSOY’DAN MHP YÜREĞİR İLÇE TEŞKİLATINA İADEYİ

ADANA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI TUTSOY’DAN MHP YÜREĞİR İLÇE TEŞKİLATINA İADEYİ

ADANA ÜLKÜ OCAKLARI BASKANI TUTSOY’DAN MHP YÜREGIR ILÇE TESKILATINA IADEYI

  ZIYARET

 Geçtigimiz ay Ülkü Ocaklari Adana Il Baskani Çagri Korkut,’tan  bayragi devir alan Ülkü Ocaklari   Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Cem Tutsoy,MHP Yüregir ilçe Baskani Tamer Yücel’i ilçe binasinda iadeyi ziyarette bulunarak fikir alis verisinde bulundular.

Adana Ülkü Ocagi Il Baskanligina getirilen  yeni uçbeyi Cem Tutsoy, MHP ilçe teskilatlarina bir dizi ziyaretler gerçeklestirdi. MHP Yüregir Ilçe Baskani Tamer Yücel ve yönetimini ziyaret eden Tutsoy, Parti çalismalar hakkinda fikir alis verisinde bulundular.

 MHP Yüregir Ilçe Baskani Tamer Yücel,Ülkü ocaklarinin, ülkesini ve milletini seven insanlarin yetistigi gerçek anlamda bir ocak oldugunu ifade ederek, 'Adana Ülkü Ocaklari Baskani Cem Tutsoy kardesimize basarilar diliyorum. Üstlenmis oldugu görev çok degerli, anlamli ve sorumluluklari olan bir görevdir. Daha önceki baskanimiz Çagri Korkut’unda bu davada çok büyük  hizmeti olmustur. Dik durusu sebebiyle kendisine sükranlarimi sunuyorum. Cem Tutsoy kardesimiz de ondan devraldigi görevi, aldigi bayragi daha ileriye ve yüksege tasiyacaktir.' diye konustu.

 



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli