Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Adana Ülkü Ocakları’ndan Kızılay’a kan bağışı

Adana Ülkü Ocakları’ndan Kızılay’a kan bağışı

Adana Ülkü Ocakları, çok önemli bir etkinliğe daha imza attı. Farkındalık yaratmak ve Kan Bağışı’nda bulunmak için kolları sıvayan Cem Tutsoy başkanlığındaki Adana Ülkü Ocakları mensubu 150 Ülkücü, Kızılay’a kan bağışın

Adana Ülkü Ocaklari, çok önemli bir etkinlige daha imza atti. Farkindalik yaratmak ve Kan Bagisi’nda bulunmak için kollari sivayan Cem Tutsoy baskanligindaki Adana Ülkü Ocaklari mensubu 150 Ülkücü, Kizilay’a kan bagisinda bulundu.

 

Türk Kizilay’i Adana Subesi tarafindan baslatilan, “Bagislanan her kan, kurtarilan 3 can” baslikli Kan Bagisi Kampanyasi’na katilan Ülkü Ocaklari mensuplarina sertifika verildi.

Adana Ülkü Ocaklari Baskani Cem Tutsoy; kan bagisinin çok önemli olduguna dikkat çekerek, “Türk Kizilay’i savasta ve barista insanlarin kan ihtiyaçlarina cevap veren, çok önemli ve hayati bir kurulustur. Hepimizin bir gün kan bagisina ihtiyaç duyacagimiz bir gerçektir. Kan bagisi hem kendi sagligimiz hem de bir vatandasimizin sagligina kavusmasi için çok önemli.

Kan stoklarinin hazir olmasi; özellikle terörle mücadele eden Mehmetçik ve Güvenlik Görevlilerimizin ihtiyaç duymalari halinde acil olarak saglanmasi açisindan da büyük önem tasiyor. Bu nedenle; Türk Kizilay’i Adana Subesi’nin Duygu Cafe önünde açtigi standa gelerek, teskilat mensubu arkadaslarimizla birlikte kan bagisinda bulunduk. Kizilay’a kanimiz, vatana canimiz feda olsun’ siariyla hareket eden tüm Ülkücüleri kutluyorum. Belirli araliklarla Kan bagisinda bulunmaya devam edecegiz” diye konustu.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı