Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Adana'da maskeli silahlı soygun...

Adana

Adana'da maskeli silahlı soygun...

Adana'da bir çiftlige gelen eli silahli yüzü kar maskeli sahislar, 2 traktör ve 1 ton zirai ilaci gasp ettikten sonra polis tarafindan yakalandi.
Edinilen bilgiye göre, olay Yüregir ilçesine bagli Dogankent-Akdam Mahallesi'nde meydana geldi. Iddiaya göre, Erkan Er'e (27) ait çiftlige bekçiler Tahir Kaçmaz (49) ve Tekin Erdinlik'in (64) uyudugu sirada eli silahli yüzü maskeli kisiler geldi. Sahislar bekçileri uyandirip silahla tehdit ettikten sonra çiftlikteki 2 traktör ve 1 ton zirai ilaci gasp edip kayiplara karisti.

 

Bunun üzerine bekçiler polisi arayarak gasp edildiklerini bildirdi. Ihbar üzerine Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Gasp Büro Amirligi ekipleri harekete geçti. Polis olay öncesi ve olay sonrasi süphelilerin kullandigi güzergahi güvenlik kameralarindan tespit edip adim adim süphelilere yaklasti. Güvenlik kamerasi görüntülerinin incelenmesi sonucu süpheli sahislarin Kadir O. (31) ve Ramazan B. (32) oldugunu tespit eden polis, zanlilari olay üzerinden 24 saat geçmeden Dogankent Mahallesi'nde saklandiklari portakal bahçesine yapilan operasyonla yakaladi. Polis bahçede yaptigi aramada gasp edilen 2 traktör ve 1 ton zirai tarim ilacini da ele geçirdi.
Zanlilar emniyetteki sorgusunun ardindan adliyeye sevk edildi. Zanlilardan Ramazan B. sevk edildigi nöbetçi sulh ceza hakimliginde tutuklanirken, Kadir O. ise itirafçi oldugu için ev hapsi cezasiyla tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi.
Çiftlik sahibi Erkan Er olayin üzerinden 24 saat geçmeden gasp edilen traktörlerini ve zirai tarim ilaçlarini bulup kendilerine teslim eden Asayis Sube Müdürlügüne bagli Gasp Büro Amirligi görevlilerine tesekkür etti.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli