Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

ADANAGİAD kent simgesi için başkanlardan destek istedi

ADANAGİAD kent simgesi için başkanlardan destek istedi

Adana'nin marka degerini yükseltmek, taninirligini arttirmak ve kentin kalkinmasina katkida bulunmak için hazirladiklari 'Simge Adana Projesi'yle ilgili çalismalarini araliksiz sürdüren Adana Genç Is Insanlari Dernegi (ADANAGIAD) Baskani Halid Milli ve yönetim kurulu üyeleri, Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar ve Yüregir Belediye Baskani Fatih Kocaispir ile bulustu. 

 

ÖNCE ZEYDAN KARALAR'I ZIYARET ETTILER

ADANAGIAD Baskani Halid Milli, Baskan Yardimcisi Enver Yilmaz, Genel Sekreter Cenk Yakin, Yönetim Kurulu Üyeleri Melda Kaya, Ali Bacaksizlar, Dinçer Isisaglam, Mustafa Sahbaz, Hakki Mert Dagsuyu ve Murat Topuz ile Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar'i makaminda ziyaret etti. Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar'a 'hayirli olsun' ve basari dileklerini ileterek gösterdigi ilgi için tesekkür eden ADANAGIAD Baskani Halid Milli, ADANAGIAD olarak ihtiyaç duyulan her alanda Adana'nin gelismesi, kalkinmasi ve ilerlemesi için sorumluluk duygusuyla çaba gösterdiklerini belirtti. 

 


PROJEYE DESTEK ISTEDILER

Ziyarette Baskan Halid Milli, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte son Adana'nin marka degerini yükseltmek, taninirligini arttirmak ve kentin kalkinmasina katkida bulunmak için hayata geçirdikleri 'Simge Adana Projesi'yle ilgili hazirlanan katalogu Baskan Zeydan Karalar'a sundu. ADANAGIAD'in daha önce Marinaport Projesi'ni yasama geçirdigini animsatan Halid Milli, 'Simge Adana Projesi' ile de kent için yeni bir deger ortaya koymak istediklerini bildirdi. 



'BU PROJEDEN YARARLANMAYA ÇALISACAGIZ'

Kent simgesi olabilecek yapi ve alanlarin ortaya çikmasi için ugras verdiklerini ifade eden ADANAGIAD Baskani Halid Milli, 'Kent bilincimizi yükseltecek, sehrimize bakis açimizi degistirecek ve yerel yöneticilerden beklentimizi yükseltecek bu önemli projeyi belediye baskanlarimiza anlatarak bilgilendirmek istedik. Sizlerin desteklerini bekliyoruz' dedi. Simge Adana Projesi katalogunu inceleyip konuklarina tesekkür eden Adana Büyüksehir Belediyesi Baskani Zeydan Karalar ise, 'Sizleri kutluyorum. Elinize saglik. Güzel bir çalisma yaptiniz. Biz de bu projeden yararlanmaya çalisacagiz' diye konustu. 



'OLUMLU BULUYOR, DESTEKLIYORUZ'

ADANAGIAD Baskani Halid Milli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Büyüksehir Belediyesi'nin ardindan Yüregir Belediye Baskani Fatih Kocaispir'i de makaminda ziyaret etti. ADANAGIAD'in çalismalarindan söz edip Simge Adana Projesi'ni de anlatarak hazirladiklari katalogu Baskan Kocaispir'e sunan ADANAGIAD Baskani Halid Milli, 'Adana için her zaman elimizi tasin altina koyuyoruz. Üzerimize düsen konularda isbirligine haziriz. Kentimiz için gelistirdigimiz Simge Adana Projesi için desteklerinizi bekliyoruz' seklinde konustu. ADANAGIAD'in yeni dernek binasinin da Yüregir'de yapilacagini animsatan ve Simge Adana Projesi dolayisiyla da kutlayan Baskan Kocaispir ise, 'Is dünyasina uzak olmayan birisiyim. Sehrimizde bir seyler üretmek, meselelere inovatif bakmak durumundayiz. Adana hepimizin. Omuz omuza verelim. Simge Adana Projesi'ni de çok olumlu buluyor, destekliyoruz' dedi. 

Simge Adana Projesi ile ilgili çalismalarini sürdüren ADANAGIAD Baskani Halid Milli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, daha önce de Adana Valisi Mahmut Demirtas, Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay ve Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin'i de ziyaret etmisti. 



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli