Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da Yüreğir Belediyesini ziyaret etti

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da Yüreğir Belediyesini ziyaret etti

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir'e ziyarette bulundu.Çelik, ziyaretinde Kocaispir'den çalismalariyla ilgili bilgi aldiktan sonra yaptigi konusmada, ilçede önemli hizmetler gerçeklestirildigini söyledi.Kocaispir'in göreve gelmesinden sonra Yüregir'de çok önemli projelere sahit olduklarini belirten Çelik, 'Baskanimiz bir yandan gerçekten Yüregir'i dönüstürecek, Adana'ya katki saglayacak projeleri yaparken bir yandan da hepinizin takip ettigi gibi sahadan hiç ayrilmiyor, sürekli sokaklarda, mahallelerde.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana

Belediye Baskanimizi özellikle pandemi döneminde yaptigi faaliyetler, vatandasimizi yalniz birakmayan tutumu sebebiyle tebrik ediyorum çünkü gerçekten devletimiz her alanda büyük bir sahiplenmeyle vatandasimizi bu pandeminin etkilerinden korurken belediye baskanlarimizin gayretleri bunlari tamamlayan, vatandasimiza olan sahiplenmeyi daha ileri götüren bir tablo ortaya çikardi.' diye konustu.

 

Resim

Çelik, Yüregir'de güzel isler yapildigini vurgulayarak sözlerini söyle sürdürdü:'Fakat zaman zaman Türkiye'nin bazi yerlerinde oldugu gibi salginin asiri yükseldigi tablolarla da karsi karsiya kaldik. Bu da tabii hem belediye faaliyetleri bakimindan hem belediyemizin üzerine yüklenen yük bakimindan büyük bir sikinti olusturdu zaman zaman. Ama Yüregir Belediye Baskanimiz Fatih Bey ve ekibi bu süreci büyük bir dirayetle yönettiler. Hiçbir zaman sahadan çekilmediler, vatandaslarimiza çok güçlü bir sekilde sahip çiktilar. Dolayisiyla arkadaslarimizin yaptigi çalismalar, doktorlarimizin, saglik ekiplerimizin yaptigi çalismalari kolaylastiran, onlarin büyük fedakarliklarina katki saglayan, gerek gida zincirinin aksamamasi konusunda gerekse temizlik, hijyen konusunda, maske ulastirilmasi konusunda son derece gayretli çalismalar yaptilar. Onun için özellikle o zor dönemler, sikintili dönemlerde gösterdikleri performans açisindan tebrik ediyorum.'Kocaispir de göreve geldigi günden bu yana verilen desteklerden dolayi Çelik'e tesekkür etti.Konusmalarin ardindan Çelik, Kocaispir ve diger ilgililerle basina kapali toplanti yapti.

 


  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli