Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları'nda bayrak değişimi

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları'nda bayrak değişimi

AK Parti Adana Il Gençlik Kollari Baskanligi'na atanan Mustafa Yildiz, yas haddinden dolayi baskanlik görevini birakan Furkan Bozkurt'tan hizmet bayragini devraldi.
AK Parti Adana Il Baskanligi Ziyaeddin Yagci Toplantisi Salonu'nda, maske, mesafe ve temizlik kurallarina dikkat edilerek gerçeklestirilen devir teslim törenine AK Pati Adana Il Baskani Mehmet Ay, Il Kadin Kollari Baskani Sevil Can ile il ve ilçe yöneticilerinin yani sira misafirler katildi.

 

Il Gençlik Kollari Baskanligi'na atanan Mustafa Yildiz'a yeni görevinde basarilar dileyen Baskan Mehmet Ay, 'Il Gençlik Kollari Baskanimiz Mustafa Yildiz aldigi bu hizmet bayragini daha yükseklere tasiyacak. Bizler de her zaman yaninda olacagiz.
Furkan Bozkurt kardesime de emeklerinden dolayi tesekkür ediyoruz. Genel Baskanimiz ve Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan'in liderliginde, bu kutlu yolda hep birlikte omuz omuza yürüyecegiz. Adana’yi AK Parti’nin kalesi yapacagiz' dedi.
Il Gençlik Kollari Baskani Mustafa Yildiz, devraldigi hizmet bayragini daha yükseklere tasimak için çalisacagini söyledi.
Görevi devreden Furkan Bozkurt da, 'Bu sadece bayrak degisimi, veda degil. Yine ayni sekilde omuz omuza çalismaya devam edecegiz' seklinde konustu.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli