Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

AK Parti Adana'da kongre süreci başladı...

AK Parti Adana

AK Parti Adana'da kongre süreci başladı...

 

AK Parti Adana Il Baskani Serif Güler, AK Parti’yi 2023 seçimlerine götürecek kadrolarin belirlenecegi kongre takviminin açiklanarak sürecin 7 Ekim tarihi itibariyle basladigini söyledi.

Baskan Güler, “Partimizin kapisi, büyük medeniyet davamizin heyecanini paylasan herkese açiktir. Bu heyecani yasayan herkesi ilçe ve il yönetiminde görev almaya davet ediyorum” dedi.

Konuyla ilgili açiklama yapan Baskan Güler, “Halka hizmet, Hakka hizmet anlayisiyla 18 yil önce yola çikan partimiz, 2023 yilinin güçlü kadrolarini olusturmak için yeniden kongre sürecine girmistir. Delege seçimleriyle baslayip büyük kongreyle sona erecek sürecin, Adana'miza ve ülkemize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

‘FITNE ODAKLARI BIZI YILDIRIMAZ’

Baskan Güler, “Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in da söyledigi gibi, asilamaz sanilan korku deryalarini geride biraktik. Fitne odaklari bizi yildirmaz. 'Ancak inananlar kardestir' düsturuyla yolumuza devam edecegiz. Hedeflerimize ulasmak üzere çikacagimiz yolculuk için sabahi bekleyemeyiz. Bugün de davamizin zafere ulasacagi konusunda en küçük bir süphemiz bulunmuyor. Partimizin kapisi bu büyük medeniyet davamizin heyecanini paylasan herkese sonuna kadar açiktir. Birligimiz, beraberligimiz, kardesligimiz en büyük gücümüzdür. Adalet duygumuza, ahlakimiza, ülkemize hizmet askimiza sahip çiktigimiz sürece kimse milletimizle aramiza giremez. Sahislar gelip geçer, ama bu dava bakidir. Bu kadro tek yürek, tek bilek oldugu müddetçe hiçbir güç bizi hedeflerimizden alikoyamaz. Biz bu ülkenin dünüydük, bugünüyüz. Insallah yarini da olacagiz' seklinde konustu.

KONGRE SÜRECI

'Birlik, dirlik ve kardeslik için, yeniden yollara düsme vakti' diyerek,
7 Ekim 2019’da baslayan kongre takvimine göre;
2019’un Kasim'inda delege seçimleri,
2020’nin Ocak ve Nisan aylari araliginda da ilçe kongreleri tamamlanacak.
2020 Haziran ve Eylül aylari araliginda tamamlanacak il kongrelerinin ardindan,
2021 Agustos'unda büyük kongrenin yapilmasi planlaniyor.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli