Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Akay, birlikte yönetip birlikte başarmakta kararlı

Akay, birlikte yönetip birlikte başarmakta kararlı

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, stratejik planın hazırlık sürecine toplumun tüm kesimlerinin katılması için yoğun çaba gösteriyor

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, stratejik planin hazirlik sürecine toplumun tüm kesimlerinin katilmasi için yogun çaba gösteriyor

 

Akay, birlikte yönetip birlikte basarmakta kararli

 

 

 

Seyhan’i dünyanin en çagdas kentlerinden biri haline getirip, insanlarin yasam kalitesini artirmayi hedefleyen Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, Seyhan’in gelecegini sekillendirecek olan stratejik planin hazirlik sürecine toplumun tüm kesimlerinin katilmasi için yogun çaba gösteriyor.  Vali Mahmut Demirtas, Il Emniyet Müdürü Zafer Aktas ile Tarim ve Orman Il Müdürü Muhammet Ali Tekin’i belediye bürokratlariyla birlikte ziyaret edip, önerilerini dinleyen Akay, “Birlikte yönetip, birlikte basarmakta kararliyiz” dedi.

 

HER KATKI ÇOK DEGERLI

Baskan Akay ziyaretlerinde kentin saglikli gelisimi ve büyümesi için “Birlikte yönetecegiz, birlikte basaracagiz” sloganiyla yola çiktiklarini ve bu sürece sunulacak her katkinin çok degerli oldugunu vurguladi. Akay, “Kentimizin gelisimi için sunulacak her önerinin altin degerinde olduguna inaniyoruz” seklinde konustu.

 

VALI DEMIRTAS: ADANA’NIN GELISMESI VE BÜYÜMESI IÇIN HER KATKIYI SUNACAGIZ

Stratejik planin, olabildigince tasarruflu ve gerçekçi bir zemine oturmasinin önemine vurgu yapan Vali Demirtas, uyusturucuyla mücadele, kirsal kalkinma, kentsel dönüsüm, istihdam, göç, üretim,  meralarin islahi, satis kooperatifleri, pazar yerleri, isgallerin önlenmesi gibi birçok konuda öneri sundu. Vali Demirtas, “Adana’nin gelismesi ve büyümesi için her katkiyi sunacagiz” diye konustu.

 

EMNIYET MÜDÜRÜ AKTAS’TAN HALKIN HUZURU VE MUTLULUGU IÇIN ÖNERILER

Seyhan’da yasayan halkin huzuru ve mutlulugu için isbirligine her zaman hazir olduklarini belirten Il Emniyet Müdürü Zafer Aktas da, parklarda güvenligin saglanmasi, kentsel dönüsüm projelerinin tamamlanmasi, uyusturucu kullanimiyla mücadele, kaynaklarin dogru kullanilmasi, kanallarda bogulmalarin önlenmesi, mesleki egitim kurslari, yabanci uyruklularin toplumsal entegrasyonu gibi konularda yapilabilecek çalismalarla ilgili öneriler sundu.

 

TEKIN’DEN “ÜRETIM” VURGUSU

Tarim ve Orman Il Müdürü Muhammet Ali Tekin ise üretim ve pazarlama odakli önerilerle stratejik plana katki sundu. Sokak hayvanlariyla ilgili bir çalisma yapilmasi gerektigini belirten Tekin, kirsal kalkinma ile üretim ve tüketim kooperatiflerinin önemine vurgu yapti.  Tekin, tarim, gida ve hayvancilikta üretimin sürekliligi, üretimle birlikte istihdamin artirilmasi, köyden kente göçü önleyecek çalismalar, meyve artiklarinin gübreye dönüstürülmesi, hayvan barinaklarinin kurulmasi gibi birçok konuda önerisini Baskan Akay’a aktardi.

 



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli