Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

AKBULUT ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

AKBULUT ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Millet olarak, teröre karşı birlik ve beraberlik içerisinde, yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz

Isparta'da görevliyken, Kuzey Irak'a Pençe Kilit Harekat Bölgesine görevlendirilen ve orada bölücü terör örgütü elemanları tarafından yapılan saldırı sonucu Şehit olan Necdet ÇALIŞ (29)’un taziyesine giden Yeniden Refah Partisi Seyhan İlçe Başkanı Abdulkadir Akbulut ve YRP Ceyhan İlçe Başkanı Mehmet Kabakoğlu  ile beraber Ceyhan Toktamış Mahallesi'ndeki Şehidimizin baba ocağı evine giderek başsağlığı diledi

Başkan Akbulut Burada Teröre Lanet okuyarak şunları söyledi

bu milletin mayasının esaret değil, cesaret olduğunu belirterek Hiçbir terör örgütünün milleti korkuyla sindiremeyeceğini söyledi. Kardeşi kardeşe düşürmeye çalışanlara ise asla prim ve müsamaha gösterilmeyeceğini kaydeden Başkan Akbulut, Açıklamasının devamında, her saldırının ardından milletin biraz daha kenetlediğini  Acıda ve kederde kaynaşmış insanımız sabırla bu saldırılara direnecek tarihi ve manevi birikime sahiptir. İsmi ne olursa olsun bu terör örgütlerinin hangi odaklara hizmet ettiği bugün daha iyi bilinmektedir. Üst aklın oluşturduğu stratejinin taşeronu olan bu örgütlerin asıl niyeti etnik fay hatlarını harekete geçirerek kardeşi kardeşe düşürmektir. Terör örgütlerinin isimleri ve söylemleri değişse de Türkiye düşmanları olduğu gerçeği hiç bir zaman değişmeyecektir" diye konuştu.

Başkan Akbulut, “Yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları, en temel insan hakkı olan yaşama hakkını hedef alan bu eylemlerle Bizleri, bölemeyecekler, bizleri yolumuzdan alıkoyamayacaklardır. Millet olarak, teröre karşı birlik ve beraberlik içerisinde, yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Lanet olsun tüm terör örgütlerine, lanet olsun teröristlere, teröre taşeronluk yapanlara. Lanet olsun teröre terör, teröriste terörist diyemeyen gözü dönmüşlere. Terör karşısında yılmayacağız ve dik duracağız.Biz buradayız hep birlikte Türkiye’yiz. Allah’ın laneti alçak, kalleş, kahpe terör örgütlerinin ve onlara yardım ve yataklık edenlerin üzerine olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun " ifadesini kullandı.



Anahtar Kelimeler: AKBULUT ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı