Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ali Babacan Gönüllüsü İş Adamı Mustafa Arslan,Boş durmuyor

Ali Babacan Gönüllüsü İş Adamı Mustafa Arslan,Boş durmuyor

ZEREN;TÜRKİYE'NİN KALKINMASI İÇİN BİZ HAZIRIZ

Ali Babacan Gönüllüsü Is Adami Mustafa Arslan,Bos durmuyor

 

Ak Parti’den ayrilarak, yeni bir parti Kuracagini açiklayan Ali Babacan’a Türkiye genelinde de  oldugu gibi Adana’da da destekler çig gibi büyüyor.

 Ali Babacan Gönüllüsü Adanali Genç  Is Adami Mustafa Arslan,  Ali Babacan’in  Kuracagi yeni bir siyasi Parti’ye destek vermek  için kollari sivadi.  Adana’da, gençler olarak Babacan’a destek vermek için alt yapi çalismalarini sürdüren Ali Babacan Gönüllüsü Genç is Adami Arslan, kendi olusturdugu mahalle temsilleriyle birlikte  Adana’yi karis karis gezerek vatandaslardan fikir alis verisinde bulunuyorlar.

Ali Babacan Gönüllüsü Adanali Genç  Is Adami Mustafa Arslan, önceki gün  bir zamanlar DSP Yüregir ilçe Baskanligi yapmis ve DSP Adana Milletvekili adayi olmus Tecrübeli siyasetçi Remzi Zeren’i is yerinde ziyaret ederek olusum hakkinda bilgilendirdi.

Türkiye’nin içinde bulundugu sikintilari da dile getiren Baskan Arslan,Babacan’la Gül Türkiye sloganiyla yola çikarak Yediden yetmise herkesten Babacan’a destek olmalarini istedi.

 Ali Babacan Gönüllüsü Adanali Is Adami Mustafa Arslan; “ Ülkemiz, son yillarda, gerek Ekonomik, gerek Sosyal, gerekse  Kültürel anlamda büyük bir kirilma yasamistir. Türkiye’nin yeniden, ayrismadan birlik ve beraberlik içerisinde, siyasi anlamda yeni bir yönetime ihtiyaci vardir. Iste,  Bu anlamda Yillarca Türkiye’de önemli görevlerde bulunmus, gerek dis, gerekse iç Politikada kendini ispatlamis Olan Sayin Ali Babacan’nin yeni bir olusum kurmasi ile ilgili girisimleri biz gençleri umutlandirmistir. Bu anlamda bu olusuma Adana’li Genç is adami olarak nasil destek verebiliriz diye düsündük. Özellikle Adanali Genç kardeslerimle birlikte uzun zamandan beri Adana’da siyasi bir boslugu nasil doldurabiliriz arayisina girdik. Bu Boslugun, Sayin Ali Babacan’la dolacagina kanaat getirdik. Bu gün Adana’nin çesitli mahalle temsilcileriyle bir araya gelerek, bir istisare toplantisi gerçeklestirdik. Çok verimli geçti. Sayin Ali Babacan’in  Kuracagi olusumda, Ali Babacan Gönüllüleri Adanali Gençler olarak, bizde  var olmaliyiz kanaatine vardik. Sayin Ali Babacan’in 2020 Ocak Ayinda ismini açiklayacagi ve kuracagi Parti’ye kayitsiz ve sartsiz olarak Adanali Gençler olarak destek verme karari aldik.  Aldigimiz Bu kararin, Adanali Gençlere ve Adanali Hemserilerimize hayirli olmasini diliyor, Ülkemizin Bekasi ve Gelecegi için Sayin Ali Babacan’i Ali Babacan Gönüllüsü Gençler olarak destekliyoruz” dedi.

ZEREN;TÜRKIYE'NIN KALKINMASI IÇIN BIZ HAZIRIZ

Tecrübeli siyasetçi Remzi Zeren ise Mustafa Arslan’a nazik ziyaretinden dolayi tesekkür ederek,Türkiye’nin içinde bulundugu gerek ekonomik gerekse sosyal,anlamda büyük sikintilar çektigini belirterek,’’Türkiye’nin kalkinmasi konusunda elimizi tasin altina sokmak gerekiyorsa biz her zaman haziriz,Yeterki, insanlarimiz huzur içinde bereket içerinde yasasinlar, Ekmege muhtaç sefalet içerisinde yasayan insanlarimiz artik bir birlerini yemeye basladi. Ekonomimiz dibe vurmus,esnaf perisan, insanlarimiz issiz hergün intiharlar,çogalmis kadina siddet,fuhus,hirsizlik, hepsi geçimsizlikten kaynaklaniyor.Eskiden Adana’da fabrikalarimizin bacalari  tüterdi. Çevre illerden isleçiler  çalismak için gelirdi. Simdi ise Tam tersi insanlar Adana’dan kaçiyor. Çünkü Adamiz sahipsiz üvey evlat muamelesi görüyor.Biz Türkiye’yi ayaga kaldiracak liderin arkasinda durmasini biliriz. Yeter ki,Bu millete güven versin Ekonomiyi düzeltsin,Kapanan Fabrikalarin bacalarini tekrar tüttürsün’’ seklinde konustu



Anahtar Kelimeler:
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı