Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Annenin vahşetinin nedeni belli oldu!

Annenin vahşetinin nedeni belli oldu!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Bahar Sarıbaş, kızı Elif Eylül'ü kalbinden bıçaklayıp öldürdükten sonra asit içerek intihar etti. Yaralı olarak kaldırıldığı hastanede önceki gün hayatını kaybeden Sarıbaş'ın İstanbul'da yaşayan

Hatay'in Iskenderun ilçesinde dün ögle saatlerinde Çay Mahallesi Raif Pasa Caddesi'nde esinden ayri yasayan 33 yasindaki Bahar Saribas'a ulasamayan yakinlari, kontrol etmek için eve geldi. Yedek anahtarla kapiyi açip içeri giren yakinlari, Saribas ile kizi Eylül'ü(9) hareketsiz buldu.

 

KALBINDEN BIÇAKLAMIS

Ihbar üzerine adrese polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Anne ve kizi, ilk müdahalenin ardindan Iskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldirildi. Kalbinden tek biçak darbesiyle yaralanan Elif Eylül ile vücudunda kesikler olan ve asit içtigi belirlenen Bahar Saribas doktorlarin tüm çabasina karsin kurtarilamadi.

CENAZEYI DEDESI TESLIM ALDI

Adana Adli Tip Kurumu'ndaki otopsisinin ardindan Elif Eylül'ün cenazesi bu sabah dedesi tarafindan teslim alindi. Buruk Mezarligi'na götürülen Elif Eylül, gözyaslariyla topraga verildi.

ANNE DE TOPRAGA VERILDI

Elif Eylül'ü biçaklayarak öldürdükten sonra yasamina son veren Bahar Berberci Saribas'in cenazesi ise otopsi islemlerinin ardindan Belen ilçesine getirildi. Saribas'in cenazesi Tosyali Camii'nde kilinan cenaze namazinin ardindan Belen Mezarlik Kompleksi'ne defnedildi.

KOCASIYLA TARTISTIKTAN SONRA CINNET GETIRMIS

Saribas'in Istanbul'da yasayan esiyle tartistiktan sonra Hatay'in Iskenderun ilçesine geldigi, bir süre sonra telefonda konusup yeniden baristiklari belirtildi. Saribas'in Istanbul'a dönmek için hazirlik yaparken esiyle telefonda yeniden tartistigi ve olayi gerçeklestirdigi öne sürüldü.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı