Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Arkadaşıyla intihara karar veren şahsın elleri bağlı halde cesedi bulundu

Arkadaşıyla intihara karar veren şahsın elleri bağlı halde cesedi bulundu

Adana'da intihara karar veren iki arkadaştan Çatalan Köprüsünden Seyhan Baraj Gölüne atlayıp suda kaybolan şahsın elleri bağlanmış halde cesedi bulundu.

Arkadasiyla intihara karar veren sahsin elleri bagli halde cesedi bulundu
Adana'da intihara karar veren iki arkadastan Çatalan Köprüsünden Seyhan Baraj Gölüne atlayip suda kaybolan sahsin elleri baglanmis halde cesedi bulundu.
Bir süre yurt disinda çalisan ve esinden ayrilan Sahap Örcün (53), 26 Subat sabahi 2001 yillinda tir soförlügü yaparken bölücü terör örgütü PKK'nin bombali saldirisi sonucu ayaklarindan yaralanan ve esinden ayrilan Mehmet Ali Tunç'un (63) yanina geldi. Iddiaya göre, burada Örcün'e alacaklilari telefon etti. Bu nedenle bunalan Örcün intihar etmek istedi.
Tunç da önce arkadasini ikna etmeye çalisti ancak sürekli kumar borcundan dolayi arayanlar oldu ve arkadasi intihar etmekte kararli oldugu için kendisi de yalniz yasayip kimsesi olmadigindan arkadasiyla birlikte intihar etmeye karar verdi.
Bu nedenle iki arkadas önce evde ölmek istedi ancak basarili olamayinca, daha sonra gece Çatalan Köprüsüne gittiler. Burada bir süre demir korkuluklara tutunan arkadaslardan Örcün elini bagladi. Daha sonra da iki arkadas birlikte göle atlayarak ölmeye karar verdi. Ancak Örcün göle atlarken Tunç son anda bundan vazgeçti.
Örcün bir süre suyun yüzeyinde dursa da daha sonra kayboldu. Tunç, bunun üzerine korkup polise ve saglik ekiplerine haber verdi. Olay yerine su alti polisleri geldi ancak Örcün bir türlü bulunamadi.
O günden sonra polisler hem dalarak hem de gölün altini teknolojik olarak takip ederek yaptiklari aramada Örcün'ü bir türlü bulamadi. Bugün ise göl kenarinda bulunan bir restoran sahibi su üzerinde bir cisim oldugunu görerek polise haber verdi.
Olay yerine gelen dalgiç polisler Öcün'un cansiz bedeni ile karsilasti. Örcün'ün ellerinin bagli oldugu görüldü. Polis tekne ile cesedi karaya çikardi. Burada yapilan ilk incelemenin ardindan otopsi için cenaze adli tip kurumu morguna kaldirildi.
Bir ayakta, açik hava ve agaç görseli olabilir
 


  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu