Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

ADANA LEZZET FESTİVALİ’NDE CEYHAN YER FISTIĞI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

ADANA LEZZET FESTİVALİ’NDE CEYHAN YER FISTIĞI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

ADANA LEZZET FESTİVALİ’NDE CEYHAN YER FISTIĞI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

ADANA LEZZET FESTIVALI’NDE CEYHAN YER FISTIGI BÜYÜK ILGI GÖRDÜ

 

Ceyhan Belediyesi, 3. Uluslararasi Adana Lezzet Festivali’nde ikramlari ile büyük ilgi gördü. Türkiye’nin dört bir yanindan gelen gurmelere ve  ziyaretçilere alisilmisin disina çikilarak  ‘Fistikli Pilav’ ikram edildi.

 

Adana Valiligi’nin ev sahipliginde Büyüksehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve odalarin destekleriyle Seyhan Nehri kiyisindaki Merkez Park’ta düzenlenen Adana Lezzet Festivali’nde stant  kuran Ceyhan Belediyesi, Ceyhan fistigina dikkat çekmek ve farkli bir lezzet ortaya koymak adina katilimcilara fistikli pilav ve fistikli tatli ikraminda bulundu. Ücretsiz ikram yapilan vatandaslar belediye standina büyük ilgi gösterirken, Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar’a tesekkür ettiler.

 

BASKAN AYDAR: “ADANA, LEZZETTE TÜRKIYE'NIN BASKENTIDIR”

 

Bereketli topraklari, maharetli ustalari, kendine has yemek çesitleri ve kebap çesitleri ile Adana’nin lezzetin baskenti oldugunu belirten Baskan Aydar, “Tasi topragi altin denilen bu bereketli topraklarin nimetleri Adana’mizin en büyük zenginligidir. Ceyhan’imizda sadece karpuzun degil, yer fistiginin ve yetistirilen bir çok sebze ve meyvenin farkli oldugunu Türkiye’nin dört bir tarafindan gelen misafirlere göstermis olduk. Ekip arkadaslarimiz bir ilki gerçeklestirerek fistikli pilav yaptilar. Sehrimize katki saglamak, gelen misafirleri mutlu etmek adina ücretsiz ikramlarimiz oldu. Adana’mizda düzenlenen bu anlamli etkinlikte sehrimize bir katkimiz dokunmus ise ne mutlu bize. Ben öncelikle Büyük Akdeniz Söleni temasiyla düzenlenen 3. Uluslararasi  Adana Lezzet Festivali’nde emegi geçen herkese sükranlarimi sunuyorum. Adana Türkiye’nin gözbebegi sehri, lezzetler diyaridir. Bir sonraki festivallerimize daha farkli lezzetler ile hazirlanacagiz” dedi.

 

Baskan Kadir Aydar, festivale katilan vatandaslara pilav ve tatli ikram etti.



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı