Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

AK PARTİ’DE CEYHAN İÇİN 3 İSİM ÜZERİNDE DURULUYOR.

AK PARTİ’DE CEYHAN İÇİN 3 İSİM ÜZERİNDE DURULUYOR.

AK PARTİ’DE CEYHAN İÇİN 3 İSİM ÜZERİNDE DURULUYOR.

AK PARTI’DE CEYHAN IÇIN 3 ISIM ÜZERINDE DURULUYOR.

Türkiye genelinde yenilenmeye giden AK Parti’de Adana Il yönetim listesini günler önce kamuoyuna duyuran gazetemiz bu defa AK Parti Ceyhan ilçe Baskanin kimin olacagi konusundaki arastirmasinda  o üç isme ulasti.

 

AK Parti’ye yakin kaynaklarimizdan aldigimiz bilgilere göre 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde basarisiz olan tüm ilçe baskanlarinin degisecegi özellikle  Ceyhan Ak Parti ilçe Baskanligi için önümüzdeki günlerde Ankara’ya çagirilacak olan Ak Parti eski Ceyhan Belediye Meclis üyesi Taner Cerit,Ilhami Kolukirik ve Eski Ceyhan Belediye Baskan Yardimcisi Murat Yürük üzerinde duruldugu  ögrenildi.

Mevcut AK Parti ilçe Baskani Muhammed Islam Bünül’ün eski Milletvekili is adami Mehmet Ali Bilici’nin il baskani olma konusunda büyük çaba sarf ettigi AK Partililer tarafindan bilinirken. AK Parti Ceyhan ilçe kongresinin ise Subat sonu veya Mart’in basinda yapilmasi planlandigi ifade edildi.

 Ak Parti Adana Il Baskani Mehmet Ay’inda il yönetim listesini günler önce duyuran gazetemiz, bu bir birinden degerli üç isminde Kamuoyuna duyurmanin gururunu yasiyor

.



Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu