Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Büyükşehir; asfalt, kaldırım, bordür ve peyzaj çalışmalarını sürdürüyor

Büyükşehir; asfalt, kaldırım, bordür ve peyzaj çalışmalarını sürdürüyor

Büyükşehir; asfalt, kaldırım, bordür ve peyzaj çalışmalarını sürdürüyor

 

Büyüksehir; asfalt, kaldirim, bordür ve peyzaj çalismalarini sürdürüyor

 

Koronavirüsle mücadele ve rutin belediyecilik hizmetleri es zamanli yürütülüyor

 

Adana Büyüksehir Belediyesi ekipleri D 400 Karayolu ve Köylü Garaji’nda asfaltlama çalismasini sürdürürken Suna Kan Bulvari’nda da düzenleme çalismalarina devam etti

 

Adana Büyüksehir Belediyesi birimleri bir yandan koronavirüs ile mücadelede yogun mesai harcarken diger yandan da rutin belediyecilik hizmetlerini araliksiz sürdürüyor.

Kent merkezinin içinden geçen D 400 karayolunda asfaltlama çalismalarini hizla devam ettiren ekipler, eski asfalti söküp yenisini döküyor. Adana’nin ulasiminda ve imajinda önemli rol oynayan ve yillardir kentin kanayan yarasi haline gelen D 400’deki sorunun çözümüne yönelik çalismalar vatandaslari memnun ediyor.

Adana Büyüksehir Belediyesi ekipleri D 400 karayolundaki çalismalarini sürdürürken Köylü Garaji olarak bilinen noktada da yol çalismasi gerçeklestiriliyor. Köylü Garaji’nda yillardir yamalama yöntemiyle kat kat olan asfalt, freze uygulamasiyla sökülüp yerine yeni asfalt dökülüyor.

Çukurova ilçesinde asfaltlama çalismasi tamamlanan Suna Kan Bulvari’nda ise düzenleme çalismalari devam ediyor. Yagmur suyu tahliye kanallari, kaldirim, bordür ve peyzaj çalismalarini yürüten ekipler, bulvari yeni bir görünüme kavusturuyor.



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli