Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Atatürk Öğrenci evleri yeni döneme hazır...

Atatürk Öğrenci evleri yeni döneme hazır...

Çukurova Belediyesi’nce hizmete açılan Atatürk Kız ve Erkek Öğrenci Evleri yeni dönem hazırlıklarını tamamladı, konuklarını bekliyor. Yurtlarda denetimde bulunan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kayıt için gelen öğrenci veli

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Atatürk Kiz ve Erkek Ögrenci Evlerini ziyaret etti. Adana’daki üniversitelerde okuyacak ögrencilerin her türlü ihtiyacina cevap verecek nitelikte bir yurt yaptiklarini belirten Baskan Soner Çetin, odalarda denetim yapti, kayit için gelen ögrencilerin velileri ile sohbet etti.

 

Baskan Soner Çetin, Atatürk Ögrenci Evlerine gelisinde önce yetkililerden yapilan çalismalar ve yeni döneme iliskin hazirliklar hakkinda bilgi aldi. Daha sonra odalari gezen ve herhangi bir eksik olup olmadigini kontrol eden Baskan Soner Çetin, çamasirhane ve ütü odasinda da denetimde bulundu.

 

 

Baskan Soner Çetin bu sirada ögrenci evlerine kayit yaptirmaya gelen ögrenci ve aileleriyle sohbet etti. Çukurova Üniversitesi’ni kazanan iki ögrencinin annesine yurdu nasil bulduklarini soran Baskan Soner Çetin, olumlu yanit alinca, “Merak etmeyin çocuklariniz burada bize emanet. Çocuklariniz yurtlarimizda kendilerini kendi evlerinde gibi hissedecekler” dedi.

 

Baskan Soner Çetin, ögrenci evlerinin açilisini CHP Lideri Kemal Kiliçdaroglu’nun yaptigini animsatarak, “Sayin Genel Baskanimiz, ögrenci evlerimizle ilgili begenisini, ‘Insanin yeniden ögrenci olasi geliyor’ sözleriyle ifade etmisti. Üniversite gençliginin en büyük sorunu barinmadir. Bunun bilinciyle bu yurtlari hizmete açtik. Velilerimizin göz arkada kalmasin. Çocuklari bizlere emanet” seklinde konustu.

Resim önizlemesi

Atatürk Ögrenci Evlerinin ögrencilerin her türlü ihtiyaçlarini karsilayacak durumda oldugunu belirten Baskan Soner Çetin, “Fiyatlarimiz da özel yurtlara göre oldukça uygun. Daha ucuz olmasini isterdik ama ekonomik kosullar ortada. Yine de en uygun fiyati belirledigimizi düsünüyorum. Oldukça nezih bir ortamda ögrencilerimizin barinma sorununa çözüm üretmeye çalisiyoruz” dedi.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli