Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Avcı, ‘Omuz omuza vermeliyiz’

Avcı, ‘Omuz omuza vermeliyiz’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 'Coğrafyamızın en sıkıntılı olduğu bu dönemde Haçlı kiniyle üzerimize gelinirken 'Önce ülkem ve milletim ' diyerek, hepimiz omuz omuza vermeliyiz, kardeşliğimizi güçl

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Il Baskani Bünyamin Avci, 'Cografyamizin en sikintili oldugu bu dönemde Haçli kiniyle üzerimize gelinirken 'Önce ülkem ve milletim ' diyerek, hepimiz omuz omuza vermeliyiz, kardesligimizi güçlendirmeliyiz. Aksi halde sahip oldugumuz büyük nimeti kaybedebiliriz.' dedi.

Avci ev ziyaretlerine devam ediyor

MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci, Yüregir’den sonra merkez ilçe Sariçam’da da ev ziyaretlerine devam etti. Avci, MHP Sariçam Ilçe Baskani Mustafa Kizilelma’yla birlikte Sahintepesi Mahallesi sakinlerinden Ali Riza Dogru ve komsularina misafir oldu. Genel Baskan Devlet Bahçeli’nin selamlarini ileten Avci, hâl ve hatirlarini sordugu vatandaslarla sohbet etti.

'Vazgeçilmez ortak degerlerimiz var'

Baskan Bünyamin Avci, ülke ve millet olarak gündelik hayatta karsimiza çikan her sorunun mutlaka çözülecegini söyledi. Avci devamla 'Hiçbir sikinti kalici degildir, çözümsüz sorun yoktur; yeter ki birligimizi bozmayalim. Bizi bir arada tutan vazgeçilmez ortak degerlerimiz var. Ayni kibleye yönelen, her karisi sehit kaniyla sulanmis mübarek vatanimizda ay yildizli bayrak altinda, güven içinde, kardesçe yasiyoruz. Bu büyük nimetin kiymetini bilmemiz lazim.' ifadesini kullandi.

'Türkiye'nin hizini kesmeye çalisiyorlar'

MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci 'Türkiye'nin güçlenmesinden korkan düsmanlarimiz içeriden ihanet odaklarini, siyasi fitneleri, disaridan ise terör örgütlerini ve Yunanistan gibi piyonlari kullanarak Türkiye'yi mesgul etmeye, hizini kesmeye çalisiyorlar. Cografyamizin en sikintili oldugu bu dönemde Haçli kiniyle üzerimize gelinirken 'Önce ülkem ve milletim ' diyerek, hepimiz omuz omuza vermeli, devletimize destek olmali, kardesligimizi güçlendirmeliyiz. Aksi halde sahip oldugumuz büyük nimeti kaybedebiliriz.' dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı