Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ay, 'Adana seçmenin yüzde 5'i AK Parti ailemize katıldı'

Ay,

Ay, 'Adana seçmenin yüzde 5'i AK Parti ailemize katıldı'

AK Parti Adana Il Baskani Mehmet Ay, yil sonuna kadar hedefledikleri yeni üye sayisina simdiden ulastiklarini söyledi. Baskan Ay, son 5 ayda gönüller kazanarak 62 bin yeni üye kaydi yaptiklarini ve Adana'da üye sayilarinin 300 bini geçtigini söyledi.
AK Parti Adana teskilatlari, 5 ay önce baslattiklari üye kampanyasi kapsaminda, 15 ilçeyi karis karis gezerek yaptiklari çalismalarin meyvesini almaya basladi. Adana teskilati, 1 Haziran'da, '240 bin olan üye sayisini yil sonuna kadar 300 bine çikarma' hedefiyle çiktiklari yolda, hedefe kasim ayinin ilk haftasinda, 5 ay gibi kisa bir sürede ulasti. Kazanilan 62 bin yeni üye ile birlikte AK Parti Adana ailesinin üye sayisi 300 bini geçti.
   
Konuyla ilgili açiklama yapan AK Parti Adana Il Baskani Mehmet Ay, 'Adana teskilatlari olarak son derece memnunuz. Büyük bir mutluluk yasiyoruz. Vatandaslarimizin, Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan'in liderligindeki AK Parti'mize bu denli yogun teveccüh göstermesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti.

'GÖNÜLLERINI KAZANDIK'

Bu salgin sartlarinda, salgina karsi tedbirlere de dikkat ederek büyük bir özveri ile kapi kapi dolasarak gönüller kazandik. Büyük AK Parti ailemize 62 bin yeni üye kazandirdik. Adana'mizdaki seçmenin yüzde 5'ini son 5 ayda partimize teveccüh göstermesini sagladik. Üyelerimizin bir kismi parti binalarimiza bizzat gelerek kendileri kayitlarini yaptirdi. Çogunun evine ya da is yerine yaptigimiz ziyaretlerde gönüllerini kazanarak üye olmalarini sagladik. Milletimize hizmet mücadelemiz, hiç durmadan, yorulmadan devam edecektir.

'300 BINI GEÇTIK'

Yeni üyelerimizle birlikte Adana'mizdaki üye sayimiz 300 bini geçti. Bu tablo, vatandaslarimizin, büyük Türkiye mücadelesinde, Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan liderligindeki AK Parti'mize olan teveccühün bir göstergesidir. Bu tablo, milletimizin gelecegini hala AK Parti'de gördügünün isaretidir.
Partimize, büyük AK Parti ailemize katilan, yeni üyelerimize hos geldiniz diyorum' dedi.

'MILLETIMIZIN GÜVENINE LAYIK OLACAGIZ'

Baskan Ay, 'Biz büyük bir aileyiz. Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan'in liderliginde hedeflerimize, durmadan, yorulmadan, askla, heyecanla yürümeye devam edecegiz.

Milletimizin güvenine layik olma sorumlulugunu üstlenmis bulunuyoruz. Ve milletimizin güvenine layik olacagiz. Bizim için her bir üye bir insandir, bir candir, bir yürektir, bir dünyadir, bir umuttur' seklinde konustu.  

TESEKKÜR ETTI

Baskan Ay, 'Çalismalarda bizlerden destegini esirgemeyen Sayin Ömer Çelik bakanimiza, Sayin Jülide Sarieroglu bakanimiza, milletvekillerimize, il yönetim kurulu üyelerimize, 15 ilçe baskanimiza ve yönetimlerine, il kadin kollari ve gençlik kollari baskanlarimiza ve yönetimlerine, ilçe gençlik kollari ve ilçe kadin kollari baskanlarimiza ve yönetimlerine, mahalle baskanlarimiza ve tüm teskilatimiza çok tesekkür ediyorum' dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı