Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

AYDAR;Bunların hepsi bana ve partime itibarsızlaştırma operasyonudur

AYDAR;Bunların hepsi bana ve partime itibarsızlaştırma operasyonudur

AYDAR;Bunların hepsi bana ve partime itibarsızlaştırma operasyonudur

AYDAR;Bunlarin hepsi bana ve partime itibarsizlastirma operasyonudur

Ceyhan Belediyesi Eski Bas¸kani Kadir Aydar, belediyeye yapilan operasyon hakkinda sosyal medya hesabindan ac¸iklamalarda bulundu

Ifade vermeye gitmeden önce Kamuyona açiklama yapan Aydar;Benim Tek suçum Ceyhan’a hizmet etmek,Ceyhan’in Makus tarihini degistirdim. Tek suçum budur dedi.

Eski Baskan Kadir Aydar, havuz medyasi tarafindan kendinse yapilan Kamuoyunda itibarsizlasma haberlerine çok sert tepki göstererek,su cümlelere yer verdi; Bugün 19 Aralik sabah 09:00 simdi Havuz medyasi tarafindan sabah saatlerinde Tüm Türkiye’ye bir haber servis edildi.Haberde diyor ki, CHP’li belediye baskani göz altina alindi ve CHP’li Belediye ye rüsvet operasyonu Aziz Milletim Ben Kadir Aydar, Hayatim Boyinca rüsvet yemedim,Rüsvet almadim rüsvet yiyeninde alaninda Allah  bin Belasini versin. Soyundan sopundan sülalesinden çikarsin.Bunlarin hepsi bana ve partime irtibarsizlasma operasyonudur.Ne olursa olsun suna güveninki,bu kardesiniz asla yanlis yapmadi vede asla yanlis yapmaz.Göreve geldigim andan itibaren gece gündüz demeden yemedim içmedim uyumadim çalistim.Ceyhan’in makus tarihini degistirdim.Tek suçum budur. Benim Tek suçum çalismak. Benim tek suçum Serefli,Namuslu,Onurlu bir sekilde hizmet yapmak.seçilmis bir belediye baskanina görevden aldilar sustum.Mazbatami iptal ettiler sustum.benim üzerime geldiler .sustum.Ama bu artik susulacak zaman degil.Ben Serefime Onuruma,Namusuma laf ettirmem. Bana Rüsvet verecek,rüsvet aldi diyecek daha anasinin karnindan dogmadi ben hayatim boyunca  Onurumla,Serefimle, Namusumla çalistim.Ben ne ailemi, Ben ne Partimi,Ben ne kendimi,böyle bis islere bulastiririm,Böyle onlari rezil edecek en yanlis is yaparim.Göreve geldigim andan itibaren. Sürekli Haktan Hukuktan Adaletten ayrilmadan hizmet etmeye çalistim.Ceyhan’da iki üçtane müteahitt Ceyhan’i parsellemisler.Alismislar benden önce rüsvetle islerini  yürütmeye Ama bakmislarki karsilarinda Serefli,Namuslu,bir belediye baskani çikmis.Onlarin tekerine çomak sokmus,Haksiz Hukuksuz,yolsuz bir sekilde, yaptiklari insaat  durdurulmus. O yuzden onlarin ayagina basinca bana düsman oldular.Bana rüsvet verecek adam daha anasinin karnindan dogmadi ben Ceyhan'in en zengin is adamiyim.Dünyayida serserler önüme dönüp bakmam yanlis bir is yapmam partime zarar vermeye çalisiyorlar beni irtibarsizlasmaya çalisiyorlar.Beni oyun disi biraktiklarini zannediyorlar.Ama tüm anketlerde hepsinde yine Ceyhan2in gönlünde ben çikiyorum.Hepsinde zirvede çikiyorum.Arkamdan gelen yok bunlar tamamen havuz medyasinin vede onlarla isbirligi yapan iki üç Müteahittin irtibarsizlasma operasyonudur.Ne olursa olsun benim Basim dik anlim ak bir sekilde benim hakkinda çikan gözalti kararini gidecegim bizzat kendim teslim olacagim.Ama ben hiçbir zaman adaletten Hukukuktan vazgeçmeyecegim Ona olan inancimi kaybetmeyecegim.Bana Bu Operasyonu çekenler Gözaltina alinmadan gözaltina alindi diye servis edenler.rüsvet operasyonu  adialtinda beni itibarsizlasmaya çalisamlar emellerine ulasamayacaklar.Onlar bir sekilde kilifina uydurmustur.Ben özellikle sunu söylüyorum ki,Kadir Aydar rüsvet almaz rüsvet yemez,Dünya yida önüne koysalar önüp bakmazrüsvet alaninda vereninde Allah bin belasini versin açiklamasinda bulundu.



/videos/192995452483589
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı