Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

-AYDEMİROĞLU MAHALLESİ İLK PARKI'NA KAVUŞTU

-AYDEMİROĞLU MAHALLESİ İLK PARKI

CEYHAN'DA BİR İLK DAHA

 
 
-CEYHAN'IN ATIL ALANLARI PARKA DÖNÜSÜYOR
 
 
Ceyhan Belediyesi Aydemiroglu Mahallesi'nde atil bir durumda bulunan eski asevi binasini yikarak çocuk parkina dönüstürdü. Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar'in açilisini gerçeklestirdigi Aydemiroglu Sevil Ana Parki mahallenin ilk parki olma özelligini tasiyor.
 
Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar kisa sürede kisitli imkânlarla yaptigi hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Ilçenin metruk yapilarini bir bir yikip yerine yesil alanlar ve çocuk parklari yaparak Ceyhan'in köhne görüntüsünü tarihe gömüyor.
 
 *Imkansizliklar Sevgi Ile Imkana Dönüstü* 
 
Aydemiroglu mahalle sakinlerinin ve mahalle muhtarlarinin yogun katilimi ve sevgi gösterileri esliginde Sevil Ana Parki'nin açilisini gerçeklestiren Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar; ' 31 Mart'tan önce çocuklara mutluluklari için çalisacagima söz vermistim. Ben çocuklar mutlu olsun diye belediye baskani oldum. Bugün burada Aydemiroglu Mahallesi' nin ilk parkini açiyoruz. Ceyhan'in 112 mahallesinde ilkleri gerçeklestirmeye devam edecegiz. Biz bu isi sevgi ile yapiyoruz. Sevgi olursa imkansizliklar imkana dönüsür. Sevgi olursa zorluklar kolaylasir. Mahallemizin ilk parki çocuklara emanet.Ceyhan'imiza hayirli olsun'ifadelerini kullandi.


Anahtar Kelimeler: CEYHANDA BİR İLK DAHA
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli