Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

AYDIN'DAN YENİ YIL MESAJI

AYDIN

MHP Yüreğir Belediyesi Meclis üyesi A.Adayı Osman Aydın Yeni yıl mesajı yayınlayarak 2023 yılında Yaşanan 6 Şubat Depreminde hayatını Kaybeden Vatandaşları da unutmayarak ruhlarına bir Fatiha gönderdi

 

Yüreğir Belediyesi Meclis üyesi A.adayı MHP'li Osman Aydın, yaptığı açıklamada vatandaşların yeni yılını kutlarken 2024’ün tüm Dünya’ya ve İslam alemine huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu.
Yüreğir Belediyesi Meclis üyesi A.adayı MHP'li Osman Aydın, yayınladığı mesajla vatandaşların yeni yılını kutlarken, en büyük arzusunun 2024’ün bütün Dünya’ya ve İslam alemine barış ve huzur getirmesi olduğunu belirtti. Aydın, “2024 yılının Adana’mıza, ülkemize, İslam alemine ve tüm dünyaya sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. .
“Cumhuriyetimin 100. Yılını kutladığımız ülkemiz, milletimiz ve ilçemiz için önemli gelişmelerin ve değişimlerin yaşandığı 2023 yılını geride bırakıyoruz. Yeni umutlar ve hedefler eşliğinde 2024 yılına girmenin heyecanını yaşıyoruz.
Her yeni yıl, canlanan umutların, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisidir. Milletçe, üzüntü ve sevinçlerle dolu bir yıla daha veda edip, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. 
Bu duygu ve düşüncelerle 2024 yılının başta ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, mutluluk ve aydınlık günler getirmesi dileğiyle, tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyor; ailesi, yakınları ve sevenleriyle birlikte nice güzel yıllara erişmelerini diliyorum” dedi



Anahtar Kelimeler: AYDIN' MESAJI
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı