Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Baba kıza silahlı pusu

Baba kıza silahlı pusu

Adana'da hareket halindeki otomobillerinde silahlı saldırıya uğrayan baba hayatını kaybetti, kızı yaralandı. Edinilen bilgiye göre, olay merkez Çukurova ilçesi, Toros Mahallesinde meydana geldi.

Baba kiza silahli pusu
Adana'da hareket halindeki otomobillerinde silahli saldiriya ugrayan baba hayatini kaybetti, kizi yaralandi.
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Çukurova ilçesi, Toros Mahallesinde meydana geldi.
 
Iddiaya göre, kizini da yanina alan Kaya Erkara 01 AGC 447 plakali otomobiliyle gezmeye çikti. Bir süre gezen baba kiz daha sonra Toros Mahallesindeki evine dönmeye karar verdi. Erkara, apartmanin girisine gelip otomatik kapiyi açtigi sirada motosiklet ile gelen iki kisi tabancayla ates etmeye basladi. Erkara'nin bulundugu sürücü camina defalarca ates eden zanlilar 6 yasindaki kiz çocugunun oldugu arka cama da iki el ates edip kaçti.
Çevrede olayi gören vatandaslar durumu polise ve saglik ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri bacagindan vurulan kiz çocugunu hastaneye kaldirirken, Erkara'nin hayatini kaybettigini belirledi.
Cinayet polisleri ise olayla ilgili çalisma baslatti. Polis kaçan iki süphelenin yakalanmasi için belirlenen adreslere baskin yapti. Bu arada, olay yeri inceleme ekipleri yaptigi çalismada otomobil etrafinda 20'den fazla bos kovan buldu. Erkara'nin cenazesi otopsi için adli tip kurumu morguna kaldirildi.
Polis ise zanlilari yakalamak için operasyonlarini sürdürüyor.


Anahtar Kelimeler: Baba kıza silahlı pusu
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı