Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Bakan Vahit Kirişci Başkan Kocaispir’i Ziyaret Etti

Bakan Vahit Kirişci Başkan Kocaispir’i Ziyaret Etti

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i makamında ziyaret etti.

Tarim ve Orman Bakani Vahit Kirisci, Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’i makaminda ziyaret etti.

Bir dizi programa katilmak üzere Adana’ya gelen Bakan Kirisci, beraberinde Vali Süleyman Elban, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Jülide Sarieroglu, AK Parti Adana Milletvekilleri Ahmet Zenbilci, Abdullah Dogru, Tamer Dagli, Il Baskani Mehmet Ay ve Yüregir Ilçe Baskani Necip Fazil Cengil ile Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir'i ziyaret etti.
Kendisinin de üniversitede ögrencilik yillarinda Yüregir'de bulundugunu ve Sinanpasa Mahallesi'nde yasadigini belirten Bakan Kirisci, Yüregir halkina yönelik her hizmetin çok kiymetli oldugunu söyledi.

Baskan Kocaispir'in çalismalarini yakinen takip ettigini belirten ve hizmetlerinden dolayi tebrik eden Bakan Kirisci, “Neticede hepimiz, bu aziz millete, Adana özelinde de Yüregir'imize bu manada verdiginiz hizmetlerden dolayi mütesekkiriz. Islerinizde basarilar diliyorum. Yüregir'imizin bizi ilgilendiren kismi çok ama artik kabinede görevli bir bakan olarak Adana'miza katki saglamak adina bu birligimizi, beraberligimizi, kardesligimizi pekistirmek adina 7 gün 24 saat Yüregir'imizin biz de hizmetindeyiz.” diye konustu.

 

Bakan Kirisci’yi Yüregir’de agirlamaktan duydugu memnuniyeti ifade eden Baskan Kocaispir, yaptiklari çalismalar ve devam eden projelerle ilgili bilgi verdi. Sosyal belediyecilik, eser belediyeciligi ve gönül belediyeciligi olmak üzere üç temel hedefle çalistiklarini, sürekli sahada olduklarini kaydeden Baskan Kocaispir, 2023’e giden yolda Yüregir ve Adana’da bir basari mesalesi yakacaklarini dile getirdi.
Baskan Kocaispir, Bakan Kirisci’ye Yüregir Belediyesi kültürevlerinde üretilen Adana tesbihi ve tablo hediye etti.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı