Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Akay robotla çifte telli oynadı...

Başkan Akay robotla çifte telli oynadı...

BUMBLEBEE’YE ÇİFTETELLİ OYNATAN KARNAVAL

BUMBLEBEE’YE ÇIFTETELLI OYNATAN KARNAVAL

Tu¨rkiye’nin ilk ve tek sokak karnavali olan ve bu yil 10’uncusu gerçeklestirilen Portakal Çiçegi Karnavali’na Seyhan Belediyesi’nin stantlari ve etkinlikleri damgasini vurdu. Seyhan Belediyesi’nin Transformers film serisinin Bumblebee robotu karnavalin ilgi odagi oldu. Bumblebee robotu Baskan Akif Kemal Akay ve karnaval ziyaretçileriyle birlikte çiftetelli de oynarken, Merkez Park, Atatürk Parki ve Büyük Saat’te kurulan SEYTIM, Kadin Dayanisma Merkezi ve SEYMER stantlari da ziyaretçi akinina ugradi.

SEYHAN’IN STANTLARI DIKKATLERI ÇEKTI

Portakal Çiçegi Karnavali’nda gerçeklestirdigi etkinliklerle adindan söz ettiren Seyhan Belediyesi’nin, Merkez Park, Atatürk Parki ve Büyük Saat’teki karnaval alanlarindaki Kadin Dayanisma Merkezi ve SEYMER ile SEYTIM stantlariyla ziyaretçilerin ilgisini topladi.

“BILGE 01” ZIYARETÇILERE TANITILDI

Seyhan Belediyesi’nin SEYTIM’de üretilen, gücü boyutlarindan büyük bilgisayari “Bilge 01” de tanitilirken, SEYTIM’in 3D yazici, kodlama atölyesinde üretilen oyuncak araba ve diger faaliyetleri de uygulamali olarak karnaval ziyaretçilerine aktarildi.

 

BUMBLEBEE VE BASKAN AKAY’DAN ÇIFTETELLI

Belediyenin karnaval için getirttigi bilim kurgu film serisi Transformers’in Bumblebee robotu karnavalda ilgi odagi oldu. Bumblebee’yi karsilarinda gören karnaval ziyaretçileri fotograf çektirmek için adeta birbirleriyle yaristi. SEYTIM standi önünde Baskan Akif Kemal Akay’la karsilikli çiftetelli de oynayan Bumblebee robotu, sergiledigi dans performansiyla karnavala renk katti.

EL SANATLARI ATÖLYELERI ILGI ODAGI OLDU

Kadin emeginin degerini ortaya çikaran Kadin Dayanisma Merkezi ve SEYMER stantlarinda düzenlenen el sanatlari atölyeleri de ziyaretçilerden yogun ilgi gördü. Baskan Akay, ahsap oymaciligi, seramik boyama ve kil atölyelerine katilan Baskan Akay, sporda oldugu gibi el sanatlarinda da maharetli oldugu gösterdi. Stantlarda ziyaretçilere Portakal Çiçegi temali ürünler armagan edildi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli