Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

BAŞKAN DİKER’DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR

BAŞKAN DİKER’DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR

ADANA’DA YETKİ TÜRK YEREL HİZMET SEN'DE

BASKAN DIKER’DEN ZEHIR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR

ADANADA KIRLI ITTIFAK

    Türk Yerel Hizmet Sen Adana Sube Baskani Selçuk Diker, Toplu Sözlesme döneminde ayak oyunlarina ragmen Hizmet kolunda Adana’da yetkiyi aldiklarini belirterek zehir zemberek açiklamalarda bulundu.

Baskan Diker yaptigi açiklamada  Bilindigi gibi Türk Yerel Hizmet Sendikasi olarak BIZIM ILKEMIZ ÖNCE ÜLKEMIZ Düsturu ile çiktigimiz yolda Allaha sükürler olsun hiç yolda kalmadik. diyerek

      Tüm Adana kamuoyunun merakla bekledigi yetki sürecinde Adana’ da bu güzel diyarda ne mutlu yetkili sendika olduklarini ifade etti. Sadece Adana da degil Adana subesine  bagli Osmaniye ilinde de Yetkili sendika olduklarini kaydeden baskan Diker,’’ Ben öncelikle beraber yol yürümekten onur duydugum birbirinden kiymetli Yönetim Kurulu Üyesi Arkadaslarima , Ilçelerde ve tüm kurumlarda görev yapan temsilci arkadaslarima , bir temsilci gibi üye yapmayi ve üyeye hizmet etmeyi görev bilen bize gönülden bagli onlarca arkadasima , sendikasina inanarak bize üye olarak durus gösteren tüm üyelerimize herkesin huzurunda tesekkürü bir borç biliyor onlari yürekten kutluyorum.

     BIZ TOKAT ATMAKTAN SAYISINI UNUTTUK

Bizi yildirmak ve vazgeçirmek isteyen tüm ser odaklarina fitnecilere iftiracilara acaba bu kaçinci tokadimiz inanin ben bile sayisini unuttum artik.  Lakin Türkiye Kamu Sen ailesi davasina görevine  Devletine ve Milletine yürekten baglidir bu sebeple bizi ,  imanla yaptigimiz bu kutsal görevde kimse basarisizlikla suçlayamadi.   Evet maalesef Adana’miz da yigitlikleri ve delikanliliklari ile nam salan memleketimizde buraya yakismayan , kime ve neye hizmet ettigi belli olmayan bazi sendikamsi yapilar özellikle Büyüksehir ve Aski de Nisan 2021 itibari ile sayimizi geçemeyenler bir gece gizlice onursuzca suursuzca ve alçakça muta nikahi kiymis , gizli bir dügünle , birbirlerini terör sevici olmakla suçladiklarini unutmus evlenmislerdir’’dedi.

  SENDIKAMIZIN KURUMSAL YETKILERI ÇALINMISTIR

    Hesap ortada kurum kayitlari da tüm kamuya açik herkes kontrol edebilir diyen baskan Diker,Bir önceki ay Büyüksehirde 70 kisi önde olan sendikamiza yetki almamamiz için son anda operasyon yapilmis ,kimseyi üye yapamayinca bu zavallilar birbirlerine üyelerini peskes çekecek kadar alçalmis ve Adana Ilinde Yetkili olan sendikamizin kurumsal yetkileri çalinmistir. Beni bizzat arayarak bilgilendiren onlarca üyemiz ;kurumda yapilan sözde ,  baskanin talimatini ile yapilan tehdit   toplantilarini  ,onlara emir geldigini , yukarinin talimati bu yönde( Kamu Sen yetkiyi almayacak) , dediklerini , bir bir anlattilar. Kameralari hesaba katmadan koridorda ellerinde üyelik ve istifa formlari ile gezen makam sahiplerini , memurlari odalarina çagiran ve aba altindan sopa gösteren kalite fakirlerini artik herkes taniyor  biliyor.’’ Dedi.

       Büyüksehir bürokratlarina ve yöneticilerine açik çagrida bulunan Baskan Diker,; bir önceki tutanaklarda da yetkiyi alamayinca SAHTE IMZA ile üye kaydi gerçeklestiren , sendikamizin konunun takipçisi ve sikayetçisi olmasindan dolayi hakkinda 10 ay hapis cezasi kesinlesen sözde sendikaci  bu kurumda hala utanmadan geziyor , sendikaci kimligini tasiyor. Acaba bu kisinin amirleri her seye idari sorusturma açarken bu kisiyi görmezden mi geliyor ,bir ayricalik mi taniyor ? Yoksa idari sorusturmalari keyfiyet çerçevesinde mi gerçeklestiriyor ?

       Ne ben ,  nede bu teskilatin herhangi bir üyesi ,  bu zavallilara , bu sahte sendikacilara ve destekçilerine  haklarimizi helal etmiyoruz. Bu hirsizliklar ,bu aymazliklar gün yüzüne çiktikça daha da küçülecek ve eriyip kendi pisliginizde yok olacaksiniz. Bir nebze utanmaniz olsaydi zaten insanlar kapinin önüne koyulurken , fare deliginden bakmaz ADAM GIBI SENDIKACILIK YAPARDINIZ.

     Dün oldugu gibi bugünde yarinda ve daima ;Türk Yerel Hizmet Sendikasi ve Kamu Sen ailemizin her bir mensubu Devletin Kamu Çalisanlarinin Haklinin Emekçinin  , güven kapisi olmaya devam edecegiz’’dedi.

 Baskan Diker,Türk Yerel Hizmet Sen Sube yönetimi  olarak , Adana ve Osmaniye illerinde yetkili sendika olmalarinda  emegi geçen tüm yol arkadaslarima tekrar tesekkür ederek sözlerini tamamladi



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu