Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Başkan Erdem, “Her mahalleye eşit hizmet”

Başkan Erdem, “Her mahalleye eşit hizmet”

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, kırsalda bulunan mahalle muhtarları ile istişare toplantısı yaptı. Muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu belirten Başkan Erdem, “Muhtarlarımız bizim en kıymetli yol arkadaşlarımız, vatanda?

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, kirsalda bulunan mahalle muhtarlari ile istisare toplantisi yapti. Muhtarlarin demokrasinin temel tasi oldugunu belirten Baskan Erdem, “Muhtarlarimiz bizim en kiymetli yol arkadaslarimiz, vatandaslarimiz ile aramizdaki bagin güçlü temsilcisidir” dedi.

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, Baskan Yardimcilari Ilker Önük, Gürsel Ilci, Büyüksehir Belediyesi Muhtarlar Daire Baskani Ibrahim Hakverdi ile Ögretmenevi’nde muhtarlarla bir araya geldi. Toplantiya Muhtarlar Dernegi Baskani Eren Ulas ile kirsalda bulunan mahallelerin muhtarlari katildi. Hafta sonlarini kirsalda bulunan mahallelere ayirdigini belirten Baskan Hülya Erdem, “Ceyhan merkez mahallelerimize gösterdigimiz ilgi ve alakayi, mahalle olarak bize bagli tüm köylerimize gösteriyorum. Muhtarlar Dernegi Baskanimiz Eren Ulas ve tüm muhtarlarimizla sürekli istisare halindeyim. Hizmet seferberligi düzenleyerek tüm köylerimize ulasmaya, sikintilarini kisa sürede çözmeye çalisiyoruz. Hafta sonlarimi kirsal mahallelerimize ayirdim, büyük bir kismini tamamladik, simdi belirledigimiz mahallelere hizmet seferberligi düzenleyecegiz. Bu¨yu¨ks¸ehir Belediyemiz ile birlikte Ceyhan'imizin sorunlarini en hizli s¸ekilde c¸o¨zmeye devam edeceg?iz. Ilçe merkezine gösterdigim ilgi ve alakayi kirsalda bulunan mahallelerimize gösteriyor, her mahallemize esit hizmet sunuyoruz.” ifadelerini kullandi.

 

EREN ULAS, “BASKANIMIZ ERDEM’E TESEKKÜR EDIYORUM”

Baskan Hülya Erdem’in üstün gayret ve çaba gösterdigini ifade eden Ceyhan Muhtarlar Dernegi Baskani Eren Ulas ise konusmasinda, “Hülya baskanimiz zor sartlarda bizler için büyük gayret gösteriyor. Tabiki mahallelerimizdeki sorunlarini ve yapilmasi gerekenleri talep edecegiz. Geçtigimiz günlerde Büyüksehir Belediye Baskanimiz sayin Zeydan Karalar’da buradaydi ve taleplerimizi dinledi. Kirsalda bulunan bir çok mahallemizde hizmet seferberligi yaptilar. Belediyenin durumu ve imkanlari ortada, vatandaslarimizin istek ve taleplerini kendilerine aktardik. Bizlerde sabirla bekleyelim, inaniyorum birlik ve beraberlik içerisinde tüm sorunlarin üstesinden gelecegiz. Göstermis oldugu yakin ilgi ve alakandan dolayi muhtar arkadaslarim adina tesekkür ediyorum” dedi.
Muhtarlar, hizmet seferberligi kapsaminda yapilan hizmetler ile düzenlenen istisare toplantilari için Baskan Erdem’e tesekkür ederek talep ve isteklerini ilettiler.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu