Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Başkan Kocaispir: “Afet Bilinci Hayat Kurtarır”

Başkan Kocaispir: “Afet Bilinci Hayat Kurtarır”

Başkan Kocaispir: “Afet Bilinci Hayat Kurtarır”

AFAD’DAN YÜREGIR BELEDIYESI PERSONELINE ‘AFET BILINCI’ EGITIMI

Yüregir Belediyesi personeline Adana Il Afet ve Acil Durum Müdürlügü (AFAD) ekipleri tarafindan 'Temel Afet Bilinci' egitimi verildi.
AFAD ekipleri kamu kurumlarinda baslattigi, deprem, yangin ve temel arama kurtarma bilgilendirme egitimleri kapsaminda Yüregir Belediyesi çalisanlarina gerçeklesebilecek herhangi bir afet öncesinde alinabilecek tedbirleri anlatti.

Yüregir Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen egitim programinda deprem risklerinin, insanlarin alabilecegi önlemlerle azaltilabilecegine deginen AFAD görevlileri, her yerde ve her durumda yasanabileceklere karsi hazirlikli olunmasi gerektiginin altini çizdi.
Belediye personelinin gelisimi ve bilinçlendirilmesi konusunda birçok egitim programi düzenlediklerini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “AFAD görevlilerimizin çalisma arkadaslarimiza verdigi ‘Temel Afet Bilinci’ egitimi için tesekkür ediyoruz. Afet bilinci hayat kurtarir. Ekiplerimizi her firsatta bu konularda bilinçlendirmeye devam edecegiz.” seklinde konustu.

 

 
 


  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli