Bugün, 22 Mayıs 2024 Çarşamba

Başkan Kocaispir Akarcalı’da Davul Zurna İle Karşılandı

Başkan Kocaispir Akarcalı’da Davul Zurna İle Karşılandı

37 yıl sonra ilk defa sıcak asfalta kavuşan Akarcalı Mahallesi sakinleri, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i davul zurnayla karşıladı.

Yüregir’de baslatilan asfalt seferberligi vatandaslarin yüzünü güldürüyor. Yüregir Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekiplerinin Akarcali Mahallesi’nde yaptigi çalismalar mahalle sakinlerini sevince bogdu. Çalismalari yerinde incelemek için mahalleyi ziyaret eden Baskan Kocaspir’i kurban keserek davul zurna ile karsilayan mahalle sakinleri, Baskan Kocaispir’e tesekkür etti. Mahallelinin sevincine ortak olan Baskan Kocaispir, vatandaslarla birlikte halay çekti.

 

‘KURULDUGUNDAN BERI BÖYLE BIR HIZMET GÖRMEDI’

Hiçbir ayrim yapmadan ilçenin her sokagina, her mahallesine hizmet götürdüklerini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Akarcali Mahallemiz kuruldugundan beri böyle bir hizmet görmedi. Mahallemiz yillar sonra ilk defa piril piril bir asfalta kavustu. Çikmaz sokaklarimizi açtik, yaya köprülerimizi açtik. Simdi de Çok Amaçli Mahalle Evi’mizin yapimina basladik. Mahallemize hayirli ugurlu olsun. Hizmetlerimiz durmadan devam edecek.” seklinde konustu.

 

MUHTAR DISKAYA’DAN BASKAN KOCAISPIR’E TESEKKÜR

Akarcali Mahalle Muhtari Sükrü Diskaya ise mahallenin tarihinde ilk defa sicak asfalta bulustugunu söyledi. Baskan Kocaispir’e tesekkür eden Muhtar Diskaya, “Baskanimizla gurur duyuyoruz. 1985 yilinda kurulan Akarcali Mahallesi tarihinde ilk defa sicak asfalta kavustu. 9 çikmaz sokagimiz açildi. 3 tane yaya köprümüz acilen açildi. Yüregir Belediyemizin mahallemize yaptigi hizmetler takdire sayan. Sayin baskanimiza, tüm Akarcali halki adina çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

 



  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.1 ° / 19.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.4 ° / 18 ° Orta kuvvetli yağmurlu