Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Kocaispir Amatör Sporların Destekçisi...

Başkan Kocaispir Amatör Sporların Destekçisi...

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçede bulunan amatörspor kulübü temsilcileri ile kahvaltıda buluştu.

Yüregir Kültür Merkezinde gerçeklestirilen etkinlige Baskan Kocaispir’in yani sira Gençlik ve Spor Il Müdürü Muzaffer Çintimar,
ASKF Baskan Vekili Adnan Ercan ve amatör spor kulüplerinin temsilcileri katildi. Sporda tesislesmenin önemine dikkat çeken Baskan Fatih Mehmet Kocaispir, ilçeyi spor tesisleri ile donattiklarini belirterek, “10 adet çim yüzeyli futbol sahamizi gençlerimizin hizmetine sunduk. 2 kapali spor salonumuz ve 1 yari olimpik yüzme havuzumuz açilisa hazir. 2 gençlik merkezimizi ilçemize kazandirdik. Su anda 17 bransta verdigimiz yil boyu kesintisiz spor kurslarimizdan 6 bin 700 çocuk ve gencimiz yararlaniyor. Gençlerimizi sokagin olumsuz yönlerinden ve kötü aliskanliklardan uzak tutma çabasiyla ilçemizi spor sehrine dönüstürüyoruz” dedi.

Gerek malzeme gerek nakdi destekle her zaman amatör spor kulüplerinin yanlarinda olduklarini kaydeden Baskan Kocaispir, imkânlar ölçüsünde desteklerinin artarak devam edecegini dile getirdi. Gençlik ve Spor Il Müdürü Muzaffer Çintimar ise spora ve sporcuya desteklerinden dolayi Baskan Kocaispir’e tesekkür etti. Amatör spor kulüpleri temsilcilerine çesitli hediyelerin takdim edildigi program topluca çekilen hatira fotografi ile sona erdi.



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı